Trine Kryger Simonsen Mode

figureert in de Scandinavische Designweken bij Stelling Wonen in Wormerveer.

Net als Sietske Koene Mode is Stelling Wonen heel enthousiast deelnemer aan het collectief van kwaliteitswinkels in de Zaanbocht. Die winkels zijn verenigd in de website: www.indezaanbocht.nl

Trine Kryger Simonsen Mode

Van 29 oktober tot 12 november staat een etalagemodel met kleding van Trine Kryger Simonsen uit de collectie van Sietske Koene Mode in de etalage bij Stelling Wonen. Midden tussen Scandinavisch Meubeldesign waar Stelling  al zo lang om bekend staat. De allermooiste meubelen,  interieurstoffen en vloerkleden uit het Noorwegen, Zweden en Denemarken vormen een fijn decor voor de mode van onze Deense Trine Kryger Simonsen.

Als enige modewinkel in heel Nederland vertegenwoordigt Sietske Koene Mode de heerlijk draagbare designcollectie van deze Deense ontwerpster. De ontwerpen maakt Trine in haar atelier in Denemarken, de productie vindt plaats in kwaliteitsateliers Letland. Een tak van industrie die veel overeenkomsten vertoont met de bedrijfstak die in Nederland helaas verloren is gegaan.

Confectie in de vorm van broeken en jasjes, coats en jacks. Gebreide kleding zoals truien en vesten in de fijnste garenkwaliteiten en mooie langharige wolblends zorgden ervoor dat al veel vrouwen nu al fans van dit label zijn geworden.

Een voorproefje in eigenzinnige zwart/wit beelden vindt u op onze website. Maar leuker nog is het om de komende weken eens langs te komen in Wormerveer bij Stelling Wonen en Sietske Koene Mode.

Dan zorgen wij a.s. zaterdag voor de originele zachte Noorse Vafler met bosbessen en room……(maar eh….op=op…)

Recent Posts
0
Sietske Koene Mode en de mannen