en temps de pluie….

Blæst Rainwear bij Sietske Koene Mode WormerveerBlæst Rainwear 5 bij Sietske Koene Mode WormerveerBlæst Porto700-1 bij Sietske Koene Mode

Over plensbuien en regenjassen…

Regenbuien horen er in Nederland nu eenmaal bij, en de laatste weken weten we daar alles van.
Om je te beschermen tegen die buien heeft Sietske Koene Mode een mooie oplossing.
De jassen van het Noorse merk Blæst (spreek uit Blest..) zijn een mooi modisch alternatief voor regenkleding en ze hebben veel toegevoegde waarde.

  • Blæst jassen zijn absoluut waterdicht; dat kan je wel aan de Noorse ontwerpster overlaten.
  • Blæst jassen zijn 100 {4d0dc5893159bb64de89eb9dbf197ad197b7d20fd9e51dc765c43228a895f11c} winddicht, maar zijn tegelijkertijd ook ademend.
  • Blæst jassen zijn dus heel geschikt om te gebruiken in vrije tijd voor het maken van een fietstocht of een stevige wandeling. Door de ademende stof voelt het nooit benauwd en warm, en je wandeling of fietstocht wordt een heerlijke ontspannende bezigheid. Het is fijn om altijd een Blæst jas bij de hand te hebben als functionele en bijna tijdloze aanvulling van je garderobe.

De in Noorswegen gemaakte jassen worden gemaakt met alle know-how die ie opgedaan bij de productie van zeewaterbestendige kleding die ook in de off-shore wordt gebruikt. De naden worden allemaal apart gesealed, dat is één van de eisen die aan zwaar-weer kleding mag worden gesteld.

Lees meer over onze Blæst jassen op de website.

 

Wormerveers nieuws voor sportieve lopers:

Op zondag 19 mei is de eerste editie van de Zaanbochtrun. Sinds de lancering is hebben zich al honderden deelnemers aangemeld. Ook voor kinderen wordt het een buitenkans om aan een ‘echte’ run mee te doen.  Voor de kids is er een speciale afstand gemaakt van precies een mijl (1,6 km). Met de start in de Zaanbocht en een route die ook ‘loopt’ langs de Veerdijk heb je vanaf de Wormerveerse Zaanoever een prima uitzicht op de lopers aan de overkant. Je kunt zelf meelopen, of je favoriete loper aanmoedigen en toejuichen in de Zaanbocht. Bekijk de Zaanbochtrun-website en lees alles over de Zaanbochtrun, het gezelligste sport-event voor het hele gezin.

Recent Posts
0
Kerst 2018Voorjaar 2019 bij Sietske Koene Mode