145mtr2 kwaliteit en mooie modeWe ontvangen u met plezier in de lichte sfeer waar Sietske Koene Mode al zo lang om bekend staat.
U kunt u op 145m2 bij ons superveilig én rustig ‘shoppen’ zoals u dat al jaren bij ons gewend bent.

Maakt u liever wel een afspraak voor een rustig moment?   Bel: 0756281702 en u weet direct of u terecht kunt.


We hebben nog steeds een webshop…

Maar kleding is onze specialiteit al 135 jaar juist onze persoonlijke manier van ‘winkelen’ mist u in een webshop.  Kleding is een persoonlijk verhaal waarbij sfeer, rust en aandacht belangrijke factoren zijn.  Alle kleding die u in de loop van de jaren hebt gekozen vertelt het verhaal van uw persoonlijke voorkeuren. Van een persoonlijke stijl waarin u zich prettig voelt. En dáár gaat het om.
De webshop is voor kleding dus overbodig geworden.

Voor het kiezen van mode wilt u de kwaliteiten kunnen aanpakken en voelen

Want kleding zit ons ‘dicht op de huid’. Kleding zegt zoveel over onze persoonlijke voorkeuren. Om dat optimaal te kunnen kiezen willen we kleding rustig kunnen passen en alle combinatiemogelijkheden zien. U wilt in de spiegel zien hoe het u staat, en mogelijk ook gelijk een andere maat of combinatie passen. U kunt bij ons rekenen op een eerlijk advies over pasvormen kleuren en kwaliteiten.
Het is onze manier van werken waaraan wij bij Sietske Koene Mode al 135 jaar de uiterste zorg, aandacht en plezier besteden.

En laten we hopen dat de winkelsluiting wegens Corona écht een tijdelijke move is geweest want mode en kleding kopen is toch echt té persoonlijk om altijd via een beeldscherm te moeten doen. Op de webshop staan nu alleen nog bijous en kunst.
Dus blijf gezond en we hopen u binnenkort te mogen ontvangen op Marktstraat 1 in Wormerveer!

0