Sietske Koene Mode maakt het verschil

kid mohair van No Man's Land bij Sietske Koene Mode

kid mohair vesten No Man's Land bij Sietske Koene Mode

kyra en ko bij Sietske Koene Mode

Boiled wool van No Man's Land bij Sietske Koene Mode

kyra en ko jurk bij Sietske Koene ModeRosner broeken bij Sietske Koene Mode FW2020

Historie

Over onze oprichter:
Pieter Koene Dzn. (de overgrootvader van de huidige Dirk Koene Pzn.) liet zich inschrijven bij de Kamer vanKoophandel in 1886. Hij kreeg nummer 186. Sindsdien zijn er tienduizenden bedrijven bij gekomen maar nog altijd heeft Sietske Koene Mode dat nummer ‘186’.
Wij hebben het bijzonder getroffen dat drie generaties vóór ons zo hard gewerkt hebben en zo’n goede naam hebben opgebouwd. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn vanaf het begin de belangrijkste waarden van onze onderneming. Sietske Koene Mode is daar trots op en wij doen dagelijks ons best om die waarden hoog te houden.

De vestigingsplaats van de winkel is sinds 1886 ongewijzigd: Marktstraat 1 in Wormerveer. Al ver voor de 2e wereldoorlog had onze winkel een regionale functie. Veel klanten van ons wonen langs de kust en in de polders.  Die historisch gegroeide relatie met de regio is anno nu tekenend voor veel collega’s in Wormerveer. Daarmee is de betekenis van Wormerveer als winkelgebied van provinciaal belang. Wij presenteren ons mooie gebied dan ook graag op de website van ons marketing-collectief: www.indezaanbocht.nl.

0