Sietske Koene Mode maakt het verschil

kid mohair van No Man's Land bij Sietske Koene Mode

kid mohair vesten No Man's Land bij Sietske Koene Mode

kyra en ko bij Sietske Koene Mode

Boiled wool van No Man's Land bij Sietske Koene Mode

kyra en ko jurk bij Sietske Koene ModeRosner broeken bij Sietske Koene Mode FW2020

Over ons

Bij Sietske Koene Mode vindt u een up-to-date collectie damesmode van merken die onderling prima zijn te combineren. Franse en Italiaanse merken zowel als Duitse en Nederlandse merken maken deel uit van het kwalitatief hoogwaardige collectiebeeld. Onderscheidende kwaliteit en service in een ongedwongen sfeer. Een vakkundig team van enthousiaste vrouwen weet alles over pasvormen en mooie combinaties. Vermaakwerk is gratis en wordt zeer vakkundig uitgevoerd.
———————————–Sinds 1886 – dit jaar dus 134 jaar – is Sietske Koene Mode ‘in de mode’ in Zaanstreek/Waterland en in Noord Holland een begrip.  Ongeveer de helft van onze klanten komt van buiten het Zaanse. Ons adres is in al die jaren ongewijzigd: Marktstraat 1, tegenover de (voormalige)  rk-kerk en juist om de hoek in de Zaanbocht.  Geschiedenis en vakmanschap kan je ook voelen. Dat is de kracht die voelbaar en tastbaar is in de ‘stenen winkel’ van de 4e generatie Koene en het enthousiaste en vakkundige team. Een kracht die ontbreekt in webshops ook al doen cookies en de nieuwste ICT-trucs nog zo hun best.

Voor u

is het goed te weten wat onze uitgangspunten zijn. Een rijtje om graag mee voor de draad te komen.

  • ‘Bij ons staat de klant centraal’. Dat roept elke reclameboodschap natuurlijk. Maar dat we al zolang plezier in ons werk hebben kán natuurlijk niet zonder échte aandacht voor mensen. Geen overdreven toestanden maar gewoon goed contact van mens tot mens. Van ons met de klanten en van de klanten met ons. Overal is kleding te koop, maar winkelen bij Sietske Koene Mode is ook een bewuste keuze. Dat vormt eigenlijk de basis voor een gezellige en ongedwongen sfeer in de winkel. Steeds vaker horen we van klanten dat ze de ongedwongen sfeer en het persoonlijke contact zo waarderen. Wij doen maar graag ‘gewoon’….
  • Wij luisteren goed naar onze klanten en geven alleen advies als daarom wordt gevraagd. We bieden ook een royale en persoonlijke service.
  • Wij werken voornamelijk met modemerken die MaatschappelijkVerantwoordOndernemen hoog in het vaandel hebben.
  • Alle veranderwerk wordt door ons gratis gedaan.
  • Met de cadeaubon van Sietske Koene Mode komt u ook goed voor de dag.
  • Met een parkeerschijf kunt u 2 uur lang gratis parkeren; in de winkel is wifi.
  • Op koopzondagen is onze winkel gesloten.
  • Dinsdag tot en met zaterdag staat vanaf 10 uur de koffiemachine op stoom, en liggen de ‘verse’ kranten op de leestafel.

PRIVACY
lees hier de privacy-verklaring van Sietske Koene Mode

Cadeaubon

Cadeaubon Sietske Koene Mode

Een passend cadeau vinden is geen sinecure. Zeker niet voor wie de modebewuste ontvangster echt wil verrassen. U kunt natuurlijk verrassend uit de hoek komen met een eigen keuze uit onze sjaals of sieraden van Materia Design. Maar als u twijfelt over de juiste keuze is dat geen probleem.

De cadeaubon van Sietske Koene Mode is een schot in de roos.

Mooi ingepakt. Daar kunt u (ook als man) mee voor de dag komen.

Historie

Over ons?

Eerst maar eens even over Pieter Koene (de overgrootvader van Dirk). Hij liet in 1886 zijn manufacturenwinkel inschrijven bij de Kamer van Koophandel in op de Westzijde in  Zaandam en hij kreeg nummer 186. Sindsdien zijn er duizenden Zaanse ondernemingen in het Handelsregister genoteerd. Maar vier generaties later geldt voor Koene nog steeds dat nummer 186.

Wij hebben het bijzonder getroffen dat de drie generaties vóór ons zo’n geweldige naam hebben opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Sietske Koene Mode is daar trots op en wij doen dagelijks ons best om die waarden hoog te houden.

De vestigingsplaats van de winkel is nog altijd ongewijzigd: Marktstraat 1 in Wormerveer. De generaties voor ons waren deelnemers van de Wormerveersche Middenstands Vereniging. Wij lopen warm voor samenwerking met de kwaliteitswinkels om ons heen die samenwerken in www.indezaanbocht.nl.