Sietske Koene Mode maakt het verschil

Historie

Over ons en onze oprichter:

Pieter Koene Dzn. (de overgrootvader van de huidige Dirk Koene Pzn.) liet zich inschrijven bij de Kamer vanKoophandel in 1886. Hij kreeg nummer 186. Sindsdien zijn er tienduizenden bedrijven bij gekomen maar nog altijd heeft Sietske Koene Mode dat nummer ‘186’.
Wij hebben het bijzonder getroffen dat drie generaties vóór ons zo hard gewerkt hebben en zo’n goede naam hebben opgebouwd. Kwaliteit, service en betrouwbaarheid zijn vanaf het begin de belangrijkste waarden van onze onderneming. 

Over onze historie: Sietske en Dirk in Venetië

Sietske Koene Mode is daar trots op en wij doen dagelijks ons best om die waarden hoog te houden.+

Over onze historie. Winkelboekje uit en Webshop-pagina op iPhone

Over ons interieurOver ons en onze vestigingsplaats:

het adres van de winkel is sinds 1886 ongewijzigd: Marktstraat 1 in Wormerveer. Al ver voor de 2e wereldoorlog had onze winkel een regionale functie. Veel klanten van ons wonen langs de kust en in de polders.  Die historisch gegroeide relatie met de regio is anno nu tekenend voor veel collega’s in Wormerveer. Daarmee is de betekenis van Wormerveer als winkelgebied van provinciaal belang. Wij presenteren ons mooie gebied dan ook graag op de website van ons marketing-collectief: www.indezaanbocht.nl.

De naam Sietske Koene Mode is nu historie.
Sietske en Dirk Koene beëindigen hun werkleven in het 136 jarige familiebedrijf en gaan ‘rentenieren’. Wij en onze medewerksters bedanken u voor de overweldigende hoeveelheid blijken van waardering die wij mochten ontvangen. Dit heeft ons behoorlijk geraakt! Wij hebben het geluk gehad te mogen voortbouwen op een al jarenlang bestaand bedrijf dat al drie generaties voor ons veel goodwill had opgebouwd. Met veel plezier en succes hebben wij ons aandeel aan Sietske Koene Mode geleverd. We hopen nu nog een aantal jaren te mogen genieten van meer vrije tijd. Met in onze gedachte de fijne herinneringen die ons werkleven ons bracht en alle waardering die ons is toegevallen! Dank u wel, het ga u allen goed!

0