Sietske Koene Mode maakt het verschil

Uno Due bij Sietske Koenekyra bij Sietske Koene ModeSacksioni bagsNo Man's LandBroeken

Over ons

is wel iets te vertellen. Bij Sietske Koene Mode vindt u een up-to-date collectie damesmode van merken die onderling prima zijn te combineren. Franse en Italiaanse merken zowel als Duitse en Nederlandse merken maken deel uit van het kwalitatief hoogwaardige collectiebeeld. Onderscheidende kwaliteit en service in een ongedwongen sfeer. Een vakkundig team van enthousiaste vrouwen weet alles over pasvormen en mooie combinaties. Vermaakwerk is gratis en wordt zeer vakkundig uitgevoerd.
———————————–Sinds 1886 – dit jaar dus 134 jaar – is Sietske Koene Mode ‘in de mode’ in Zaanstreek/Waterland en in Noord Holland een begrip.  Ongeveer de helft van onze klanten komt van buiten het Zaanse. Ons adres is in al die jaren ongewijzigd: Marktstraat 1, tegenover de (voormalige)  rk-kerk en juist om de hoek in de Zaanbocht.  Geschiedenis en vakmanschap kan je ook voelen. Dat is de kracht die voelbaar en tastbaar is in de ‘stenen winkel’ van de 4e generatie Koene en het enthousiaste en vakkundige team. Een kracht die ontbreekt in webshops ook al doen cookies en de nieuwste ICT-trucs nog zo hun best.


Whats-app logo

Gebruik onze Whats-app service.

Hoe werkt de WhatsApp service?  Zie je een item op onze site of sociale media of van een merk dat wij verkopen? Stuur dan een WhatsApp berichtje naar een van onze medewerkers op 0626619218 (alleen ‘app’) met je vraag. Daarnaast kunt u het best even een foto meesturen van het item dat je bedoelt.

Voor u

is het goed te weten dat we definitief gesloten zijn op 9 juli 2022

Over ons..

om graag mee voor de draad te komen.

  • ‘Bij ons staat de klant centraal’. Dat roept elke reclameboodschap natuurlijk. Maar dat we al zolang plezier in ons werk hebben kán natuurlijk niet zonder échte aandacht voor mensen. Geen overdreven toestanden maar gewoon goed contact van mens tot mens. Van ons met de klanten en van de klanten met ons. Overal is kleding te koop, maar winkelen bij Sietske Koene Mode is ook een bewuste keuze. Dat vormt eigenlijk de basis voor een gezellige en ongedwongen sfeer in de winkel. Steeds vaker horen we van klanten dat ze de ongedwongen sfeer en het persoonlijke contact zo waarderen. Wij doen maar graag ‘gewoon’….
  • Wij luisteren goed naar onze klanten en geven alleen advies als daarom wordt gevraagd. We bieden ook een royale en persoonlijke service.
  • Wij werken voornamelijk met modemerken die MaatschappelijkVerantwoordOndernemen hoog in het vaandel hebben.
  • Alle veranderwerk wordt door ons gratis gedaan.
  • Met de cadeaubon van Sietske Koene Mode komt u ook goed voor de dag.
  • Met een parkeerschijf kunt u 2 uur lang gratis parkeren; in de winkel is wifi.
  • Op koopzondagen is onze winkel gesloten.
PRIVACY
lees hier de privacy-verklaring van Sietske Koene Mode
0