Het was weer heerlijk om op vakantie te zijn in Noorwegen. In de tijd dat wij er even tussenuit zijn hebben Jolanda, Patrice en Marjan samen gewinkeld, en dat ging weer perfect.

Zelfs over de grens

kregen wij een berichtje van een klant die ons bedankte. Zij was zo fantastisch geholpen en zij waardeerde de service enorm. Het is heerlijk om dat te lezen tijdens onze vakantie  terwijl we zelf even genoten van de rust en de natuur ver over de grens.In het land van Blæst.  Onze ‘meiden’ hebben het weer geweldig goed gedaan en daar zijn we vanzelfsprekend héél blij mee. Maar wij zijn weer terug, en over een paar weken is iedereen weer op honk. De winkel loopt langzamerhand al aardig vol met de nieuwe collectie voor het najaar. En zowel ons team als onze klanten zijn weer heel nieuwsgierig naar de nieuwe kleuren en modellen.

Nieuwe mode van over de grenzen

In Noorwegen waren we in de buurt van Blæst, dat is het merk van de bijzondere jassen die wij sinds kort verkopen. Deze jassen zijn bedoeld als echte regenkleding. Dus ze zijn 100{2e55f1c19370158163f34d9ad7921feeb8789c23644e8b47653ade7e2bf32920} waterdicht en heel comfortabel in het dragen omdat de stof  goed ademend is. Alle naden zijn zorgvuldig geseald en voorzien van een extra tape waardoor je in een fikse regenbui heel goed droog blijft. Blæst Rainwear uit NoorwegenEen jas van Blæst wordt door de meeste klanten als extra jas aangeschaft. Zodat ze hem het hele jaar door bij de hand kunt hebben. Tenslotte kunnen wij net als de Noren wel wat bescherming tegen de regen gebruiken. Met ingang van dit seizoen heeft Blæst ook een model gemaakt dat iets meer gevoerd is. Hierdoor kan je hem´s winters als jas voor elke dag gebruiken. Maar de andere modellen zijn ietsje lichter waardoor ze juist heerlijk zijn om te dragen als je wat actiever bent. Bijvoorbeeld op de fiets of tijdens een frisse herfstwandeling. Mooie trui eronder en karren maar!

Aan truien (en zéker die van No Man´s Land)  geen gebrek…

Want ook die hebben we natuurlijk al in huis. Wij zijn nu eenmaal gek van mooi breiwerk en werken dan ook al heel lang samen met het No Man’s Land team.

Zoals de meesten van onze lezers wel weten doen we al heel lang zaken met het merk No Man´s Land.  Het aparte merk dat van die prachtige truien en vesten maakt. Hun breigoed is heel bijzonder, en wij verkopen het nu al 25 jaar. Dat bleek toen we kortgeleden door No Man´s Land werden uitgenodigd om gedurende een weekend hun jubileum mee te komen vieren in Italië. No Man's Land bij Sietske Koene Mode Een eervolle uitnodiging die we natuurlijk graag aanvaarden. En we gaan dan vast en zeker ook even kijken in de studio van No Man´s Land waar al dat moois wordt ontwikkeld. Als we terug zijn zullen we hier laten weten hoe het is geweest.

Wij feliciteren No Man´s Land

niet alleen met dit jubileum, maar bedanken hen ook voor de manier van samenwerken met ons als Retailers. De kwaliteit van de producten van No Man’s Land  is natuurlijk ‘top’. Maar net zo bijzonder is de kwaliteit van de hele manier waarop door hen wordt gewerkt. Alle ontwerpen worden in kleine Italiaanse familiebedrijven gemaakt alle contacten met die bedrijfjes zijn heel persoonlijk. Alle garens worden zelf ontwikkeld, en de hele bedrijfsvoering is MVO. No Man’s Land is al vrij lang voorloper op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Ontwerpen en productie zijn totaal Italiaans, de bakermat van het breien. En de liefde waarmee alles wordt gedaan bespeur je wanneer je hun kleding in handen hebt. Je voélt gewoon de aandacht die eraan gegeven wordt. Zoals bij de trui op deze foto, een specialiteit van No man’s Land. Gebreid in kid-mohair en bijna zo licht als cashmere.

Wij wensen alle vakantiegangers nog fijne dagen en een goede reis. Intussen maken wij de winkel op orde met heel veel mooie nieuwe mode.
Tot ziens na de vakantie!

vriendelijke groeten uit Wormerveer,

Sietske

P.S. Wij sturen nu en dan een Nieuwsbrief. Niet té vaak, want dat irriteert. Als we iets nieuws te melden hebben over bijv. de collectie, dan sturen we dat als Nieuwsbrief. Maar op verzoek zetten we op de website wat vaker kleinere nieuwtjes over waar we mee bezig zijn.Je vindt ze hier.

Recent Posts
0
Villa Travel bij Sietske Koene ModeAlnes Fyr