meet the big

Mauris blandit aliquet elit eget tinc.

team

Retouch, at its apex.

Proin eget tortor risus vesti bulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae donec velit neque auctor sit amet aliquam vel ullam corper sit amet ligula donec rutrum congue leo eget malesuada proin eget tortor risus vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat.

more details

PERSPECTIEF

Het perspectief bij Sietske Koene Mode is bovenal het klantperspectief. Wij trainen samen om ons ervan bewust te blijven hoe we zelf als klant benaderd willen worden. Dat lijkt zo eenvoudig… maar juist in een werksituatie waar de sfeer ontspannen is zou je makkelijk steken kunnen laten vallen. Wij hebben van vorige generaties geleerd dat de klant ‘koning’ is, en dus werken wij dagelijks aan het geven van koninklijke service.  Nee we hebben niet zo’n behoefte aan een schild van ‘Hofleverancier’ boven de ingang. Wij oefenen nu ruim 130 jaar en voelen ons Koninklijk bedeeld door een enthousiaste en groeiende klantenkring. Kom daar eens om in deze tijd. Noblesse oblige….

BIJ DE TIJD

Mode is tastbaar, voelbaar en draagbaar. Maar de techniek uin de modeproductie heeft niet stilgestaan. De mooiste technische stoffen en breisels zijn te vinden in onze collecties. Maar ook met het ‘winkelen’ zelf heeft de naam Koene altijd borg gestaan voor een manier van zakendoen die ‘bij de tijd’ genoemd mag worden.
Overgrootvader Pieter Koene was de eerste winkelier in Womreveer die overstapte op gaslicht in zijn moderne winkel. En in de jaren 30 vand de vorige eeuw was zijn zoon de allereerste die TL-verlichting aanschafte. De overstap van bank- en giro betaalkaarten werd ook snel gemaakt. De eerste betaalautomaat stond op de toonbank bij P.Koene & Zoon. En toen het woord ‘website’ nog echt iets ‘nieuws’had, was Sietske Koene Mode al bereikbaar via het internet.

Wat altijd bleef is het plezier in het werken met onze klanten.

ERVARING

Als het om shopping  gaat wordt tegenwoordig door ‘winkelgoeroe’s’  al gauw gesproken over ‘beleving’ en ‘ervaring’ van het ‘winkellandschap’.

En daarmee hebben we ook eenbelangrijk punt te pakken. Bij een jarenlang gevsetigd bedrijf zoals Sietske Koene Mode sinds 1886 is vaak veel ervaring in huis.
Medewerkers hebben individueel een loopbaan in de modewereld achter de rug en  de samenwerking in een gezellige omgeving is een stimulans om het vakmanschap hoog te houden.

Ons Team
Mode en kleding zijn allebei uitingen van kunst….

Sietske Koene – Pars | CEO

Sietske is sinds 1972 actief in de winkel. In de eerste jaren was het nog P.Koene & Zoon, maar sinds de jaren 70 werd de handelsnaam Sietske Koene Mode.

Zij heeft veel plezier in het bekijken van collecties van merken die inspirerend en onderscheidend zijn. ‘Bedachte’ commerciele concepten van merken die meeliften op kortdurende trends hebben niet haar aandacht. Mode is persoonlijker en minder vrijblijvend dan kortlopende trends. Mode moet je dienen, het moet ervoor zorgen dat je er meer ‘jezelf’ in gaat voelen.

her career highlights

Sietske volgde na de middelbare school de opleiding voor kleuterleidsetrs in Leeuwarden. Terwijl zij tijdens haar stage voor de klas stond in Ee in Noord Friesland begon zij intussen ook aan de opleiding voor leraar handenarbeid in Groningen. Zij werd hoofdleidster van een combinatie van  drie kleuterscholen en werkte daarnsst met groepen jongeren met handenarbeid.
Door haar huwelijk met Dirk Koene verruilde zij haar werk in het onderwijs in Friesland voor de mode in het familiebderijf in Wormerveer.
Door belangstelling voor handenarbeid, vormgeving en kunst bleef zij altijd schilderen en behaalde zij met veel plezier de vierde graad in Sogetsu.

Als één van de eerste Retailers in Nederland bezocht Sietske in de 70-er jaren de lezingen van Lideweij Edelkoort. Zij deed dat samen met Henk Lutz, zeer gewaardeerde collega uit Vinkeveen. In dezelfde tijd verdiepte zij zich in styling en segmentering bij bureau de Bock en Dekker.

Ons Team
Assensdelft is de bakermat van de Assendelftse mode…

Jolanda| Verkoopadviseuze

Jolanda werkt sinds het jaar nul bij SIetske Koene Mode. Fit en sportief als turnster, loopster en schaatsfanaat fietst zij elke werkdag door weer en wind naar Wormerveer.

Jolanda is enthousiast over de collectie en heeft een extra oogje op La Fée Maraboutée. De Franse pasvorm spreekt haar aan maar ook de grote veelzijdigheid van de collectie die veel retro-elementen laat zien.

her career highlights

Voorafgaand aan haar functie bij Sietske Koene Mode beheerde Jolanda een aantal jaren zelfstandig een damesmodewinkel in Purmerend.

Ons Team
Beter zelf gemaakt dan niet gekocht…

Paulien | Verkoopadviseuze

Carrière van Paulien

Paulien is jarenlang  bezig geweest met eigen kledingontwerpen. De naaimachine had ook weinig geheimen voor haar.

Ons Team
Design is alleen weggelegd voor echte Italianen….

Patrice| Verkoopadviseuze

Patrice heeft een zwak voor Italië..

her career highlights

Patrice was zo vaak in Italië dat ze er bijna een kasteeltje gekocht had…

Ons Team
Mode en kleding zijn in uitingen van kunst….

Marjan | Verkoopadviseuze

Marjan heeft oog voor detail en zet die kwaliteit graag in bij het adviseren avn de klanten. Zelf is zij een liefhebber van:……

her career highlights

De carriere in de damesmode begon voor Marjan in een groot modebedrijf in Amsterdam waar zij in meerdere filialen werkte.

Teams van vroeger

Proin eget tortor risus vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia curae.

Van vroeger…

Patrice is gek van Italie

his career highlights

Namen kwamen langs:
Leida, Wil, Paula, Els, Emmy, Babs, Atty, Arabella, Nel….

0