Sietske Koene Mode Wormerveer
In deze nieuwsbrief:
  • -verrassend voor Moederdag: prettig geprijsde sieraden
  • -sjaals van Romano en La Salle
  • -onze cadeaubon is populair
  • -kyra en ko design uit Haarlem
  • -huur een droomhuis in Italië bij Villa Travel
  • -heen en weer….Zaanferry in de Zaanbocht

Materia Design leuk om te geven, mooi om te krijgenMateria Design bij Sietske Koene Mode

Kom voor moeder (of voor jezelf) kiezen uit de exclusieve sieraden van Materia Design uit Italië. Tot voor kort alleen te koop in designwinkels en enkele musea, maar nu ook bij ons. Leuk om te geven, verrassend om te krijgen.
Romano en La Salle sjaals bij SIetske Koene Mode Wormerveer

Romano en La Salle sjaals

Vandaag ontvingen wij van Romano deze leuke stippen sjaal.
Voor € 18,95 ook passend in het budget van een kinderspaarpot….en vanzelfsprekend pakken wij het extra mooi in.Op onze website veel ideeën voor sjaals en sieraden.
 Cadeaubon van SIetske Koene Mode Wormerveer

Cadeaubon plezierig om te geven

Voor gulle gevers die het moeilijk vinden om zelf een cadeau te bedenken is de cadeaubon van Sietske Koene Mode een uitkomst. Bedrag zelf te bepalen en onbeperkt houdbaar.

 Haarlemse Bloemenmeisjes gekleed in kyra en ko Haarlemse Bloemenmeisjes bij Sietske Koene Mode

Haarlemse Bloemenmeisjes in de Zaanbocht

Rien de Wilde, drogist en voorzitter van de Zaanbocht ontvangt de Haarlemse Bloemenmeisjes in 1968.

50 jaar geleden waren de ondernemers in Wormerveer samen ook al heel actief. Als er toen iets officieels te vieren was dan kwamen de Haarlemse Bloemenmeisjes naar de Zaanbocht..
De kleinkinderen van die meisjes zijn nog altijd in functie. Dit seizoen gaan ze gekleed in een outfit van een van onze favoriete labels: kyra en ko. Precies dezelfde combinatie van het jurkje in bloemprint en bijpassend vestje vind je nu in onze winkel. Ook een fijn cadeau voor Moederdag.

  Villa Travel droomhuis voor de komende vakantie

De mooiste vakantievilla's bij Villatravel.nl

In de vorige Nieuwsbrief stelden wij Villa Travel al voor.  Vanwege het grote aanbod aan heerlijke vakantiehuizen doen we dat graag nog een keer. Zonnige Italiaanse familievakantie? Kies voor Sicilië: prachtige zandstranden, barokke stadjes als Ragusa en Syracuse en natuurlijk de befaamde Siciliaanse keuken! Boek villa Terranova bij Villa Travel, tel. 0228 524020 of kijk op www.villatravel.nl voor 575 villa’s met privé-zwembad.
 Met de Zaanferry Heen en weer over de Zaan
 Zaanferry vanuit de Zaanbocht
Vanaf 17 mei start de Zaanferry een bootdienst op Amsterdam. Opstappen in de Zaanbocht tegenover de Marktstraat voor een leuke trip met kinderen kleinkinderen of met vrienden die de streek vanaf het water nog niet kennen. Ook een goed idee;  bezoek Amsterdam per de trein en vaar terug naar de Zaanbocht. Gedurende de zomer kan dat vijf keer per dag van donderdag tot en met zondag.
Recommended Posts
0
Italiaanse Mode Dagen bij Sietske Koene ModeoWeblog Sietske Koene Mode