sommige artikelen verkrijgbaar online, klik op kleine foto’s voor de webshop
Trine Kryger Simonsen DenemarkenDeens ontwerp blouse Trine Krygerblouse Trine Kryger Designlange blouse Trine Kryger Simonsenblouse Trine Kryger Design

Trine Kryger Simonsen damesmode..

…is afkomstig van een artistieke jonge Deense ontwerpster. Sietske ontmoette Trine op de beurs in Kopenhagen. Sinds 2002 ontwerpt Trine Kryger Simonsen  damesmode.
Design en presentatie vallen samen in het werk van Trine. Trine Kryger Simonsen Deens Design Daardoor tekent zij voor een verrassende kledingcollectie.
“Wij vinden alles heel draagbaar, maar ‘sophisticated’ mogen we het ook best noemen” zegt Sietske.
Met andere woorden: wij zijn heel enthousiast over Trine Kryger Simonsen.
Bovendien is het mooi dat de collectie van Trine Kryger Simonsen in Nederland bij Sietske Koene Mode te zien is.
Dus niet alleen klanten uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland bezoeken ons.  Want voor onze collectie weten modeliefhebbers uit heel Nederland ons prima te vinden.

Mode koop eigenlijk je niet online. Je wilt zien, voelen en passen….maar de Corona-nood breekt wetten.
Als service kunt u nu ook een klein deel van de collectie shoppen op:  de webshop van Sietske Koene Mode.

In draagbare belijningen die veel vrouwen een goede pasvorm bieden voert geometrie in de collecties van Trine Kryger Simonsen de boventoon. Het beeld is vlot en fris. De Trine Kryger collectie kan  naast casual ook representatief gedragen worden.

Deens ontwerp blouse Trine Kryger Simonsen

De hele collectie wordt geproduceerd in Europa. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Italiaans garens, in pure MVO productie. Het past prachtig bij onze uitgangspunten op dat gebied. Sietske maakte kennis met Trine op de Modebeurs in Kopenhagen. Sindsdien is in Nederland de collectie van Trine Kryger Simonsen in Nederland te vinden bij Sietske Koene Mode. In één van haar collecties bracht Trine o.a. T-Shirts en pullovers met dessins van haar zusje Lise Kryger Simonsen die beeldend kunstenaar is.Blouse Trine Kryger Simonsen

Sinds 1886 is de familie Koene actief op Marktstraat 1. Sinds 1996 is Sietske Koene Mode ook actief op internet met www.koenemode.nl.

0