Trine Kryger Simonsen

Over dit merk

Trine Kryger Simonsen damesmode

Trine Kryger Simonsen damesmode

is afkomstig van een jonge Deense ontwerpster. Sietske ontmoette Trine op de beurs in Kopenhagen. Sinds 2002 ontwerpt Trine damesmode. Design en presentatie vallen samen in het werk van Trine. Daardoor tekent zij voor een prachtige kledingcollectie. Wij vinden alles is heel draagbaar, maar ‘sophisticated’ mogen we het ook best noemen.  Met andere woorden: wij zijn heel enthousiast over Trine Kryger Simonsen. Bovendien is het mooi dat de collectie van Trine Kryger Simonsen in Nederland alleen bij Sietske Koene Mode te zien is.  Dus niet alleen klanten uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland bezoeken ons.  Want voor onze collectie weten modeliefhebbers uit heel Nederland ons prima te vinden.

Gebruik onze Whats-app service.

App ons team en bestel of reserveer een item.
Wapp: 0626619218

Trine Kryger Simonsen koop je niet online

In draagbare belijningen die veel vrouwen een goede pasvorm bieden voert geometrie de boventoon. Het beeld is vlot en fris, en niet té ‘romantisch’. De Trine Kryger collectie kan  naast casual ook representatief gedragen worden.

De hele collectie wordt geproduceerd in Europa. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Italiaans garens, in pure MVO productie. Het past prachtig bij onze uitgangspunten. Sietske maakte kennis met Trine op de Modebeurs in Kopenhagen. Sindsdien is in Nederland de collectie van Trine Kryger Simonsen in Nederland alleen te vinden bij Sietske Koene Mode. In de collectie voorjaar/zomer 2016 bracht Trine o.a. T-Shirts en pullovers met dessins van beeldend kunstenaars Lise Kryger Simonsen zusje van…

Sinds 1996 is Sietske Koene Mode actief op internet met www.koenemode.nl en de winkel is gevestigd op Markstraat 1 in Wormerveer, Zaanstad.
De Trine Kryger Simonsen collectie heeft zo’n veelzijdig en eigen handschrift. Dat  wil je ‘live’ beleven, aanraken, passen bekijken en keuren. Exclusief voor heel Nederland; Trine Kryger Simonsen bij Sietske Koene Mode in Wormerveer.

0