Trine Kryger Simonsen

Over dit merk

Trine Kryger Simonsen tuniek FW2020

Trine Kryger Simonsen is een jonge Deense ontwerpster die sinds 2002 een exclusieve collectie damesmode ontwikkelt en produceert. Design en presentatie vallen samen in een kledingcollectie die sophisticated genoemd mag worden. Extra ‘sophisticated’ is het feit dat de collectie van Trine Kryger Simonsen in Nederland alleen bij Sietske Koene Mode te koop is.  En omdat wij al 134 jaar gevestigd zijn in Wormerveer weten klanten  uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland maar ook uit het hele land ons voor Trine Kryger Simonsen prima te vinden.

Gebruik onze Whats-app service.

App ons team en bestel of reserveer een item.
Wapp: 0626619218

Trine Kryger Simonsen koop je niet online

In draagbare belijningen die veel vrouwen een goede pasvorm bieden voert geometrie de boventoon boven romantiek. Het beeld is vlot en fris, maar de kledingstukken kunnen naast casual ook representatief gedragen worden.

De hele collectie wordt geproduceerd in Europa. Daarbij wordt gebruik gemaakt van Italiaans garens, in pure MVO productie. Het past prachtig bij onze uitgangspunten. Sietske maakte kennis met Trine op de Modebeurs in Kopenhagen. Sindsdien is in Nederland de collectie van Trine Kryger Simonsen in Nederland alleen te vinden bij Sietske Koene Mode. In de collectie voorjaar/zomer 2016 bracht Trine o.a. T-Shirts en pullovers met dessins van beeldend kunstenaars Lise Kryger Simonsen zusje van…

Sinds 1996 is Sietske Koene Mode actief op internet met www.koenemode.nl en de winkel is gevestigd op Markstraat 1 in Wormerveer, Zaanstad.
De Trine Kryger Simonsen collectie heeft zo’n veelzijdig en eigen handschrift. Dat  wil je ‘live’ beleven, aanraken, passen bekijken en keuren. Exclusief voor heel Nederland; Trine Kryger Simonsen bij Sietske Koene Mode in Wormerveer.