Over dit merk

 

Rosner

Uitstekende pasvorm? Kies voor Rosner!

A famous name in women-trousers. Want voor uitstekende pasvorm kies je voor Rosner broeken.
In de collecties van Rosner worden per seizoen nieuwe modellen ontwikkeld.

Pasvormen veranderen voortdurend en in de collectie vind je modellen die voor uiteenlopende figuren een prima fit hebben. Enkele voorbeelden ziet u in de sfeerbeelden op deze website. Deze voortdurende aanpassingen kunnen ervoor zorgen de Rosner u nu prima past terwijl dat in vorige collecties misschien nog niet zo was.  Omdat wij al 134 jaar gevestigd zijn in Wormerveer weten klanten  uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland ons voor ons mooie assortiment van Rosner prima te vinden.

Passende broeken

Door de ontwerpsters van Rosner wordt voortdurend gewerkt aan styling en pasvorm.  Uitstekende pasvorm? Kies voor Rosner!…dat zeggen wij uit ervaring.
Vanuit Nederland wordt veel input gegeven aan de afdelingen design en productie in Duitsland. Daar zijn wij heel blij mee. Want hierdoor is Rosner een damesmodemerk dat ook voor onze Nederlandse markt niet alleen steeds modischer wordt maar ook in pasvorm steeds beter is toegesneden op een Nederlandse vrouw. Sietske Koene Mode blouses
En nu zijn wij aan zet om dat met u te communiceren.

Soms zeggen klanten:

“Dit merk hoef ik niet te proberen, want dat past me toch nooit”. Of: “Dat is gewoon niet voor mij gemaakt”. Maar ook voor Rosner gaat dat in ieder geval niet meer op, want de pasvormen zijn fundamenteel veranderd. De styling van Rosner is modisch en up-to-date.

De pasvormen

worden ook voortdurend aangepast aan de wensen van de Nederlandse vrouw.

Onze klanten zijn daar blij om, want de kwaliteiten van Rosner zijn nog altijd prima. De de stofkeuze in deze collectie is ook het bekijken meer dan waard en bij de modellering gaat verfijning en draagcomfort hand in hand. Nieuwe modellen met namen als Antonia, May, Audrey, Masha, Anny, Alisa maken van Rosner een label waar de modegevoelige klant zich ook graag in kleedt. De recall denim superstretch kwaliteit in blauw, zwart, bruin, grijs en taupe is bij veel vrouwen al favoriet.

Kom kijken dus, en kom zeker ook passen om kennis te maken met deze kunststukjes van Duitse topkwaliteit. Rosner….what’s in a name?!

0