No Man’s Land

No Man's Land bij Sietske Koene ModeOver dit merk

No Mans Land

No Man’s Land maakt al meer dan 25 jaar heel mooie collecties damesmode.

Sietske Koene Mode heeft vanaf de oprichting van het label No Man’s Land de geweldige kwaliteiten van het handschrift herkend. No Man’s Land en Sietske Koene mode maken samen het verschil als het over duurzame kwaliteitskleding gaat. Zulke mooie garens, en zó mooi gemaakt!!

Lees verder onderaan de pagina.

No Mans Land ontwerpster

Anet Ooyman, de ontwerpster van No Man’s Land werkt het grootste deel van het jaar in Italië.
Contacten met geselecteerde Italiaanse bedrijven zorgen ervoor dat MVO hoog in het vaandel staat bij No Mans Land. Deze samenwerking met Italië werkt ook goed omdat de partner van Anet,  Salvatore Cascone geboren en getogen is in Italië.
No Man's Land bij Sietske Koene Mode, Wormerveer

Pullovers en vesten

in merinowol waren de eerste artikelen die No Mans Land produceerde. Inmiddels is het Noord Hollandse label uitgegroeid tot een vrouwenmodemerk met duurzame luxe collecties van superieure kwaliteit tegen eerlijke prijzen. De ontwerpen zijn comfortabel in het dragen.  Kenners waarderen dit bijzonder. No Mans Land is een dameskleding merk dat een perfecte mix maakt van Nederlandse soberheid, Mediterrane elegantie en prachtig Italiaans vakmanschap. Overgrootvader Pieter Koene sprak al met bewondering over de Italiaanse brei-meesters. No Mans Land bewijst dat die bewondering nog steeds terecht is. De collectie van No Man’s Land is nu al te vinden van Japan tot Ierland, Scandinavië, en in de Benelux en Duitsland.
Maar No Man’s Land blijft als leverancier ook trouw aan de winkeliers die het merk mede onder de aandacht van de consumenten hebben gebracht. Samenwerking en persoonlijk contact staan hoog in hun vaandel, net als in het contact van onze klanten met ons. En van No Man’s Land zal dus ook nooit een eigen webshop verschijnen. Kwaliteit breng je over van mens tot mens.Jurkjes en blouses van No Man’s Land
Mooie kwaliteiten en perfecte afwerking van de collectie zijn bij No Man’s Land vanzelfsprekend. Een vanzelfsprekendheid waar wij én onze klanten zeer content mee zijn.