Wilt u alles van No Man’s Land zien? Bezoek dan de winkel.

Wilt u alles van No Man’s Land zien? Bezoek dan de winkel.

No Man’s Land

Dit mooie Italiaans/Nederlandse modelabel maakt al 30 jaar verfijnde pullovers, vesten en andere mooi mode-items.

Sietske Koene Mode heeft vanaf de oprichting van dit label de geweldige kwaliteiten van het handschrift herkend.  Samen met deze fijne Italiaanse collectie maakt Sietske Koene Mode het verschil als het over duurzame kwaliteitskleding gaat. Zulke mooie garens, en zó mooi gemaakt!! Wij verkopen deze truien en vesten ‘van No Man’s Land al bijna 30 jaar. En omdat wij al 134 jaar gevestigd zijn in Wormerveer weten klanten  uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland ons  ook voor pullovers van No Man’s Land prima te vinden.

  Venetië No Man's Land

.

Pullovers van No Man’s Land

Anet Ooyman, de ontwerpster van deze collectie werkt het grootste deel van het jaar in Italië.
Contacten met geselecteerde Italiaanse bedrijven zorgen ervoor dat MVO bij Anet hoog in het vaandel staat. De samenwerking met Italië werkt ook goed omdat de partner van Anet,  Salvatore Cascone geboren en getogen is in Italië.

No Man's Land bij Sietske Koene ModeNo Man's Land bij Sietske Koene ModePullovers en vesten

in merinowol en een collectie single jersey waren de eerste artikelen die No Mans Land produceerde. Inmiddels is dit bijzondere Noord Hollands/Italiaanse label uitgegroeid tot een vooraanstaand vrouwenmodemerk. Dat komt doordat Anet Ooyman en haar team werkt  met duurzame luxe garens van superieure kwaliteit maar dan wel tegen eerlijke prijzen. De ontwerpen zijn comfortabel in het dragen.  Kenners waarderen dit bijzonder. Dit label is een dameskleding merk dat een perfecte mix maakt van Nederlandse soberheid, Mediterrane elegantie en prachtig Italiaans vakmanschap.

Onze overgrootvader Pieter Koene

sprak al met bewondering over de Italiaanse brei-meesters. En nog steeds bewijzen de Italianen dat die bewondering nog steeds terecht is. De collectie pullovers van No Man’s Land van Anet is nu al te vinden van Japan tot Ierland, Scandinavië, en in de Benelux en Duitsland.
Maar Anet en Salvatore blijven als leverancier ook trouw aan de winkeliers die het merk mede onder de aandacht van de consumenten hebben gebracht. Samenwerking en persoonlijk contact staan hoog in hun vaandel, net als in het contact van onze klanten met ons.
En van deze Italiaanse truien en vestencollectie zal dus ook nooit een eigen webshop verschijnen. Kwaliteit breng je over van mens tot mens.

Het begrip k w a l i t e i t.
Sietske Koene over MVO

MVO is niet vrijblijvend bij No Man’s Land

In de komende tijd zullen wij meer vertellen over de ontwikkelingen bij Sietske Koene Mode op het gebied van MVO. Het label No Mans Land is ook wat dat betreft een betrouwbare partner in de modebranche. Mooie kwaliteiten en perfecte afwerking van de collectie pullovers van No Man’s Land zijn hier vanzelfsprekend. Een vanzelfsprekendheid waar wij én onze klanten zeer content mee zijn.

 

 

 

No Man's Land

Italië en de goede smaak…

In 2018 werden wij door No Man’s Land uitgenodigd om gedurende een heel weekend te komen feestvieren. De aanleiding was het 25 jarig jubileum van No Man’s Land. En het werden een paar heerlijke dagen met een smaakvolle ontvangst en een indrukwekkend feest op de mooiste locaties in Venetië en omgeving. 25 jaar No Man's LandSietske en Dirk in Venetië

Als verstokte Scandinavië-toeristen knoopten wij een paar extra dagen aan de uitnodiging om de omgeving te verkennen waar al die mooie truien en vesten gemaakt worden. En natuurlijk bezochten we de plaatsen die ons door Salvatore en Anet speciaal werden aanbevolen. La Strada del ProseccoEn dat werd ook weer een feest op zich.

We reden de Strada del Prosecco en benutten onderweg natuurlijk de kans om ons uitgebreid te laten verwennen met alles wat de Italiaanse gastronomie te bieden heeft.

Veel gerechten zijn inmiddels wel toegevoegd aan onze lijst favoriete smaken.
Toen we nog leefden in het pré-Corona tijdperk, toen er nog modebeurzen werden gehouden, bezochten we al 25 jaar de stand van No Man’s Land. En dat was niet alleen vanwege de mooie modecollectie…maar ook vanwege allerlei heerlijkheden waarop we door Salvatore en Anet werden getrakteerd. Het jubileumbezoek aan het No Man’s Land feest heeft in alle opzichten een diepe indruk bij ons gemaakt.

Wij zien er naar uit om weer Italiaanse dagen te organiseren

Want de collectie is dit seizoen weer heel erg mooi….en dat willen we graag samen met u vieren onder het genot van heerlijke Italiaanse smaken.

0