Italiaanse design-bijoux.

Over dit merk

Materia Design bijoux

klik op de fotoMateria Design bij Sietske Koene Mode WormerveerMateria Design foglia pelle halssieraadkyra bij Sietske Koene Mode voor webshop

Armband van Materia Design.  Materia bij Sietske Koene ModeRing Materia Design in 3 segmenten

Materia Design

Wij zijn blij met deze Italiaanse bijoux collectie. Want de ontwerpers Rosalba Galati en Laura Santi heben oog voor bijzondere materialen en vormen. Op een speelse en onderzoekende manier ontwerpen zij nieuwe en verrassende maar ook betaalbare sieraden. Hun manier van werken spreekt ons aan. En omdat wij met ons aanbod ook graag het verschil maken past dit bijzondere label ook heel mooi in onze collectie. Dat deze bijoux ook in diverse museumwinkels te zien zijn toont ook aan dat het echt iets bijzonders is. Maar omdat wij al 134 jaar gevestigd zijn in Wormerveer weten klanten  uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland maar ook uit het hele land ons voor bijoux uitstekend te vinden.

Samenwerking

met de ontwerpsters is vlot. Daarbij kunnen de Italiaanse creaties rekenen op enthousiaste reacties.  En wij delen dit enthousiasme helemaal!

Zie voorbeelden in onze webshop:  de collectie.

Op het gebied van bijoux is heel veel te koop. Sommigen noemen bijoux ook wel sieraden. Maar daar denken wij ‘anders’ over. De term sieraden past volgens ons meer bij werkstukken van een goudsmid. Op de website van ons Wormerveerse collectief ‘in de Zaanbocht vindt u bijvoorbeeld juwelier Kuyper.
En de collectie van beroemde sieradenontwerper Marc Lange (oud Zaankanter..) spreekt ons ook al jaren aan. Die meesterstukken zijn vanzelfsprekend op geen enkele manier te vergelijken met bijoux zoals die in de modewereld  worden aangeboden.

Maar we zijn blij met onze eigen collectie van bijoux van Materia Design. Juist omdat dit merk zo mooi aansluit bij de voorkeuren van de smaakgroep die wij graag bedienen. En omdat de modekleuren per seizoen wisselen is het fijn om bij de uitbreiding van een garderobe ook bijpassende accessoires te kunnen vinden. De twee Italiaanse ontwerpsters van Materia Design maken veel werk van de kleuropbouw van hun collectie.  Daardoor is het een feestje om tegen een betaalbare prijs bijoux bij de kleding te vinden. Kom in Wormerveer onze collectie ‘live’ bekijken. Wees alvast voorbereid op de feestdagen 2020, Sinterklaas en Kerst.

0