Over dit merk

De uitgebreide collectie van La Fée Maraboutée

De grote collectie die twee keer per jaar wordt gepresenteerd is eigenlijk het werk van één persoon:  De Fransman Jean-Pierre Braillard begon in 1996 met het ontwerpen en hij doet dat nog steeds!

La Fée Maraboutée

De veelzijdigheid van de ontwerpen zorgt ervoor dat je dit label in heel uiteenlopende winkels kunt vinden. Wij kopen van La Fée Maraboutée de artikelen die het mooist bij onze stijl passen. Dat is dan weer de kracht van Sietske Koene Mode. De foto’s geven een indruk van het collectiebeeld van La Fée. In de winkel is de keuze uiteraard groter. La Fée Maraboutée maakt een tijdloze collectie die écht eigenzinnig is. Het is altijd een mix van invloeden van allerlei tijdsbeelden. De gebruikte materialen zijn ook altijd heel uiteenlopend en vol contrasten. In elke collectie is ‘knitwear’ belangrijk in natuurlijke materialen zoals katoen, linnen, viscose, wol, ook cashmere en angora.  Ieder seizoen geeft Jean-Pierre zijn eigen interpretatie van het geldende modebeeld. Het merk heeft een eigen beeld gecreëerd binnen de  modewereld. Het appelleert daarmee aan de wensen van vrouwen die zich niet wensen te conformeren aan massa-mode. Vanzelfsprekend spreekt dat aspect ons team ook aan.

La Fée Maraboutée was created in 1996 in Roanne – home of the French textile industry. The brand was born in the imagination of Jean-Pierre Braillard, a free and independent creator, who had his own interpretation of fashion.
He designed an elegant, fluid style, for a resolutely current and feminine fashion line. This creativity enabled the brand to become known rapidly.