kyra en ko 

Over dit merk

kyra en ko kyra-en-ko-jurkje

kyra en ko damesmode wordt zonder hoofdletters geschreven. Dat is misschien wel typerend voor de bescheidenheid van de oprichters van dit label.
Een collectie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Kyra Marcopoulos en Lidwien van der Klei in Haarlem.

kyra en ko

Deze Nederlandse collectie maakt van iedere inkoopsessie een feestje.

Met z’n tweeën begonnen Kyra Marcopouolis en Lidwien van der Klei met kyra en ko damesmode. Met een kleurrijke en frisse collectie. kyra en ko durfde kleur te bekennen, en dat doet dit label nog steeds.
De collecties van kyra en ko hebben een herkenbaar eigen handschrift. Je kunt ze niet betrappen op het alsmaar voortborduren op een bestaand succesje. Ieder nieuw seizoen verrassen de ontwerpen door de goede aansluiting op de internationale prognoses. Terwijl ze eigenwijs genoeg zijn om zich duidelijk te kunnen onderscheiden. Van een algemeen modebeeld is bij kyra en ko zeker geen sprake. En dat is nu precies wat Sietske Koene Mode zo aanspreekt. Binnen ons assortiment doen wij zelf voorstellen voor combinaties van kleding van verschillende merken. Wij presenteren de collectie niet per merk, maar vinden zelf de leukste combinaties.  En daarmee maakt Sietske Koene Mode juist het verschil.