Wilt u alles zien? Bezoek dan de winkel.

Wilt u alles zien? Bezoek dan de winkel.

kyra en ko damesmode heet met ingang van dit seizoen:  kyra 

De naam wordt zonder hoofdletters geschreven. Dat is misschien wel typerend voor de bescheidenheid van de oprichters van dit label. Een collectie die is ontstaan uit de samenwerking tussen Kyra Marcopoulos en Lidwien van der Klei in Haarlem.

Sietske Koene Mode is al 135 jaar gevestigd  in Wormerveer. Daarom weten klanten  uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland ons ook voor ons mooie assortiment van kyra  uitstekend te vinden.

Deze Nederlandse collectie heeft naam gemaakt in de modewereld.

kyra bij Sietske Koene Mode Wormerveerkyra en ko damesmode, nu dus afgekort tot: kyra werd opgericht door Kyra Marccopoulis.
Later sloot Lidwien van der Klei zich aan bij kyra’s initiatief. Na jaren wordt het label nu geleid door Nicole Groeneveld en Barbara Swaak.  Zij werken met een klein en kundig team aan een kleurrijke en frisse collectie.

De collecties van kyra damesmode hebben een herkenbaar en kleurig eigen handschrift. Je kunt ze niet betrappen op het alsmaar voortborduren op een bestaand succesje. Ieder nieuw seizoen verrassen de ontwerpen door de goede aansluiting op de internationale prognoses.

Terwijl ze eigenwijs genoeg zijn om zich duidelijk te kunnen onderscheiden. Van een algemeen modebeeld is bij kyra en ko zeker geen sprake. En dat is nu precies wat Sietske Koene Mode zo aanspreekt. Binnen ons assortiment doen wij zelf voorstellen voor combinaties van kleding van verschillende merken. Wij presenteren de collectie niet per merk, maar vinden zelf de leukste combinaties.  En daarmee maakt Sietske Koene Mode óók in de combinaties met kyra en ko júist het verschil.

0