[/vc_column]

Truien en vesten van No Man's Land

Pullovers van No Man’s Land

Dit mooie Italiaans/Nederlandse modelabel maakt al 28 jaar verfijnde collecties damesmode.

Sietske Koene Mode heeft vanaf de oprichting van dit label de geweldige kwaliteiten van het handschrift herkend.  Samen met deze fijne Italiaanse collectie maakt Sietske Koene Mode het verschil als het over duurzame kwaliteitskleding gaat. Zulke mooie garens, en zó mooi gemaakt!! Wij verkopen deze truien en vesten ‘van No Man’s Land al bijna 30 jaar. En omdat wij al 134 jaar gevestigd zijn in Wormerveer weten klanten  uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland ons  ook voor pullovers van No Man’s Land prima te vinden.

Pullovers van No Man's Land. Kom heerlijk passen in Wormerveer.No Man's Land bij Sietske Koene Mode FW2020

Pullovers van No Man’s Land

Anet Ooyman, de ontwerpster van deze collectie werkt het grootste deel van het jaar in Italië.
Contacten met geselecteerde Italiaanse bedrijven zorgen ervoor dat MVO bij Anet hoog in het vaandel staat. De samenwerking met Italië werkt ook goed omdat de partner van Anet,  Salvatore Cascone geboren en getogen is in Italië.
No Man's Land de allermooiste truien en vesten 2020.2

Pullovers en vesten

in merinowol waren de eerste artikelen die No Mans Land produceerde. Inmiddels is het Noord Hollandse label uitgegroeid tot een vooraanstaand vrouwenmodemerk. Dat komt doordat Anet Ooyman en haar team werkt  met duurzame luxe garens van superieure kwaliteit maar dan wel tegen eerlijke prijzen. De ontwerpen zijn comfortabel in het dragen.  Kenners waarderen dit bijzonder. Dit label is een dameskleding merk dat een perfecte mix maakt van Nederlandse soberheid, Mediterrane elegantie en prachtig Italiaans vakmanschap.

Onze overgrootvader Pieter Koene
sprak al met bewondering over de Italiaanse brei-meesters. En nog steeds bewijzen de Italianen dat die bewondering nog steeds terecht is. De collectie pullovers van No Man’s Land van Anet is nu al te vinden van Japan tot Ierland, Scandinavië, en in de Benelux en Duitsland.
Maar Anet en Salvatore blijven als leverancier ook trouw aan de winkeliers die het merk mede onder de aandacht van de consumenten hebben gebracht. Samenwerking en persoonlijk contact staan hoog in hun vaandel, net als in het contact van onze klanten met ons.
En van deze Italiaanse truien en vestencollectie zal dus ook nooit een eigen webshop verschijnen. Kwaliteit breng je over van mens tot mens.

Het begrip k w a l i t e i t.

No Man's Land bij Sietske Koene Mode FW2020 In de komende tijd zullen wij meer vertellen over de ontwikkelingen bij Sietske Koene Mode op het gebied van MVO. Het label No Mans Land is ook wat dat betreft een betrouwbare partner in de modebranche. Mooie kwaliteiten en perfecte afwerking van de collectie pullovers van No Man’s Land zijn hier vanzelfsprekend. Een vanzelfsprekendheid waar wij én onze klanten zeer content mee zijn.No Man's Land

0