Cambio

Cambio broeken bij Sietske Koene Mode 2020.2  Cambio bij Sietske Koene Mode FW2020

Over dit merk

De mooie vrouwelijke Cambio broeken horen in iedere garderobe thuis, Cambio ontwerpt perfect zittende pantalons. Sietske Koene Mode heeft veel modellen in voorraad van dit damesbroeken merk.
Cambio ontwerpt zowel sportieve trendy broeken als elegante en classy pantalons voor zelfbewuste en stijlvolle vrouwen. Omdat wij al 134 jaar gevestigd zijn in Wormerveer weten klanten  uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland ons voor Cambio te vinden.

Cambio broeken

In de collectie vind je bij Cambio een fijn assortiment smaakvolle dessins.
Er is ook collectie effen stoffen en jeans en jeans vintage kwaliteiten.
De afwerking is ‘eersteklas’ en de pasvorm vrouwelijk en stijlvol.  Ook voor Cambio geldt dat de ontwerpsters steeds bezig zijn met het aanpassen van de modellen. Cambio is een internationaal werkend label. Een Nederlandse klant stelt andere eisen aan pasvormen dan bijv. een Française. Door ontwerpsters word gelukkig steeds meer rekening gehouden met die voorkeuren.

Pasvorm

Het kan zijn dat je al eens broek van Cambio hebt gepast. En dat de pasvorm je toen niet beviel. Dat betekent niet dat dit merk je dan ook nooit gaat passen. Ieder seizoen worden er modellen uit de productie gewisseld om plaats te maken voor nieuwe. Het is de moeite waard om die nieuwste modellen gewoon eens een keer te passen. Wie weet komt Cambio binnenkort op je WishList te staan.