Cambio broeken zijn mooie vrouwelijke broeken die in iedere garderobe thuishoren. Cambio ontwerpt perfect zittende pantalons. Velen kennen de Parla en Renira . Maar Sietske Koene Mode heeft veel meer modellen in voorraad van dit damesbroeken merk.
Dit Duitse broekenmerk ontwerpt zowel sportieve trendy broeken als elegante en classy pantalons voor zelfbewuste en stijlvolle vrouwen. Omdat wij al 135 jaar gevestigd zijn in Wormerveer weten klanten  uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland ons voor mooie broeken te vinden. Overigens vinden veel mensen ons ook via onze pagina van het collectief van kwaliteitswinkels in de Zaanbocht. 

Cambio The Greener Cotton jeans

In deze collectie vind je Cambio broeken in een fijne keuze in smaakvolle dessins en kleuren.
Er is ook collectie effen stoffen en jeans en jeans vintage kwaliteiten.
De afwerking is ‘eersteklas’ en de pasvorm vrouwelijk en stijlvol.  Ook voor dit broekenlabel geldt dat de ontwerpsters steeds bezig zijn met het aanpassen van de modellen. Een Nederlandse klant stelt andere eisen aan pasvormen dan bijv. een Française. Door ontwerpsters word gelukkig steeds meer rekening gehouden met die voorkeuren.

Pasvorm

Het kan zijn dat je al eens één van de modellen van Cambio broeken hebt gepast. En dat de pasvorm je toen niet beviel. Dat betekent niet dat dit merk je dan ook nooit gaat passen. Ieder seizoen worden er modellen uit de productie gewisseld om plaats te maken voor nieuwe. Het is de moeite waard om die nieuwste modellen gewoon eens een keer te passen. Wie weet komt Cambio binnenkort op je WishList te staan.

0