Over dit merk

Blæst Rainwear

Maakt leuke modische regenjassen die waterdicht en winddicht zijn. De jassen zijn gemaakt van heerlijk lichte stof in allerlei leuke kleuren in een echt Scandinavisch kleurenpalet. In tegenstelling tot veel traditioneel gemaakte regenkleding is de stof die Blæst toepast ademend. Dat vergroot het draagcomfort.

De stiksels zijn extra gesealed waardoor je zelfs in de zwaarste regenbui echt goed droog blijft. En je ziet er ook nog fijn uit in een Blæst jas. Designer Lisbeth Lillebøe heeft voor de Blæst-collectie de Award of Design Excellence”ontvangen van de Norwegian Council of Design.
Sietske Koene Mode oriënteert zich graag in Scandinavië, en vanaf dit voorjaar voeren wij de collectie van Blæst. Om nu alvast te kunnen zien en voelen waar Blæst voor staat hebben we alvast twee modellen in huis.  Daarvan is de cape een fenomeen. Die hoort gewoon thuis in elke garderobe.
>> voor meer jassen klik je hier

Blæst Rainwear

is een Noors kledingmerk opgericht door de designer Lisbeth Lillebøe.  Haar doel was om jassen te maken waarin je er leuk uitziet maar waarin je ook écht droog blijft. Ook na een Hollandse of Noorse plensbui…op de fiets. Blæst jassen zijn gegarandeerd waterdicht en winddicht maar ook ademend.
Designer Lisbeth Lillebøe woonde in de stad omringd door de ‘zeven bergen’ waar het per jaar 200 dagen regent. Zij wist dus als geen ander dat er geen ‘slecht’ weer bestaat, maar wel slechte functionerende regenkleding. Daardoor was zij geïnspireerd om een functionele en kleurrijke collectie te maken van jassen die de regen echt goed ‘buiten’ houden!

Dit is echt een jas die je moet aantrekken en aanvoelen om te kunnen beoordelen hoe bijzonder het is. Kom kijken en passen!