Over het merk Belluna:

Belluna is een Nederlands merk met een vlotte collectie blouses, pullovers, vesten en jurken in linnen en diverse blends.
Kom voor Belluna naar Sietske Koene Mode in Wormerveer.
Veel klanten uit Zaanstreek Waterland en Noord Holland gingen u voor om kennis te maken met dit merk.

De collectie van Belluna

heeft veel fans van authentieke en ‘pure’ mode. De basic-collectie bevat steeds mooie kleurbeelden. En de dessins die per seizoen worden toegevoegd hebben altijd een chique sportieve uitstraling. Belluna is typisch zo’n merk waarbij het begrip leeftijdsgroep ondergeschikt is aan de ‘smaakgroep’. Mensen die Sietske Koene Mode langer kennen weten exact wat we daarmee bedoelen. Want in tegenstelling tot de benadering van veel marketeers denken modemensen allang al niet meer in leeftijdsgroepen. Dat is jargon uiteen tijd die al ver achter ons ligt. Mode en stijl zijn veel persoonlijker geworden. Vrouwen die klant zijn bij Sietske Koene Mode zijn niet alleen modebewuste maar ook zelfbewuste consumenten.

Het geeft je een fijn gevoel om echt aan je collectie te ‘bouwen’.

 

Dat past bij de kwaliteit van de labels die wij aanbieden. Een mooi vest uit de collectie van dit seizoen wordt weer helemaal ‘nieuw’ wanneer je het combineert met een rok of broek in een paar seizoenen daarna. Het lijkt nu wel een beetje ‘in’ te raken, maar bij ons is dat al jarenlang de normale gang van zaken.

0