Hier ziet u een selectie van de merken die wij aanbieden.
De lock-down nodigde ons begin 2021 uit om een deel van ons assortiment ook online aan te bieden. De noodzaak voor die service is er inmiddels niet meer.

Onze winkel is van dinsdag tot zaterdag open met een verrassend assortiment.  Op 145m2 kunt u bij ons superveilig én rustig ‘shoppen’.

U bent welkom.  Bel: 0756281702

rosner

 

 

kyra en ko

 

Cambio logo

uno due

marjon graas schoenenmode

Materia Design

Sacksioni Amsterdam

h

Belluna bij Sietske Koene Mode

Merken

De merken die wij selecteren behoren vaak niet tot de allergrootste. Wij houden er juist van aparte labels te vinden. Die komen van enthousiaste vakmensen met wie we vervolgens interessante contacten onderhouden. Het uitwisselen van informatie met onze leveranciers is voor hen – en voor ons – van belang. Zo ontstaat een vorm van samenwerking die onze collecties een verrassende, eigentijdse uitstraling geeft.
Daarnaast is MVO ook van groot belang voor de manier waarop wij, en de generaties voor ons, winkelen. We werken aan een pagina met alle informatie daarover. Binnenkort zal dat op de weblog bekendgemaakt worden.

Voor ons is ook het persoonlijk contact met onze klanten van groot belang. Daarom zijn wij ook niet zo enthousiast voor een webshop. Wij hechten zeer aan privacy voor ieder mens en willen dan ook geen cookies  van bezoekers opslaan die meer van u te weten willen komen dan u lief is. Hebt u daar ook zo’n hekel aan?!
Maar omdat de Corona pandemie de maatschappij af en toe stil legt hebben we als service toch een heuse WEBSHOP zodat u toch eventueel iets zou kunnen bestellen wanneer de winkel onverhoopt ‘verboden gebied’ is geworden.
Op die webshop komt natuurlijk niet de hele collectie te staan, want onze specialiteit is juist het persoonlijke advies in de winkel en dat houden we natuurlijk zo.
Webshops zijn er zat genoeg in deze wereld en wij zullen ons toch echt blijven richten op de persoonlijke ontmoeting met onze klanten zelf in de winkel.

Mede daarom zijn bij events als Kijken – Passen – Proeven’ vaak stylisten van onze merken aanwezig. Zij krijgen zo een indruk van onze klantenkring en van de daar levende voorkeuren. Zo is dus wat wij te bieden hebben voor een belangrijk deel afgestemd op de wensen van onze klanten. Zonder die contacten zouden wij niet willen en kunnen werken. Ook in dat opzicht gaan wij voor kwaliteit.

Voor snelle informatie: Maak gebruik van onze Whats App-service 
Voor e-mail : maak gebruik van het contactformulier.
En zie hier onze Webshop. 

0