Bekijk onze merken

uno due

Creenstone bij Sietske Koene Mode Wormerveer

kyra-ko

cambio

LaSalle fashion bij SIetske Koene Mode:

no mans land

rosner

marjon graas schoenenmode

Materia Design

Blæst Rainwear bij Sietske Koene Mode

Belluna bij Sietske Koene Mode

milestone

 

Merken

De merken die wij selecteren behoren vaak niet tot de allergrootste. Wij houden er juist van aparte labels te vinden. Die komen van enthousiaste vakmensen met wie we vervolgens interessante contacten onderhouden. Het uitwisselen van informatie met onze leveranciers is voor hen – en voor ons – van belang. Zo ontstaat een vorm van samenwerking die onze collecties een verrassende, eigentijdse uitstraling geeft.
Daarnaast is MVO ook van groot belang voor de manier waarop wij, en de generaties voor ons, winkelen. We werken aan een pagina met alle informatie daarover. Binnenkort zal dat op de weblog bekendgemaakt worden.

Voor ons is ook het persoonlijk contact met onze klanten  van groot belang. Daarom bij ons geen webshop en geen cookies  die meer van je te weten willen komen dan je lief is.

Wat we wèl graag met u delen is hoe u over ons en onze collecties denkt. Mede daarom zijn bij events als Kijken – Passen – Proeven’ vaak stylisten van de door ons gevoerde merken aanwezig. Zij krijgen zo een indruk van onze klantenkring en van de daar levende voorkeuren. Zo is dus wat wij te bieden hebben voor een belangrijk deel afgestemd op de wensen van onze klanten. Zonder die contacten zouden wij niet willen en kunnen werken. Ook in dat opzicht gaan wij voor kwaliteit.

Voor snelle informatie: Maak gebruik van onze Whats App-service 
Voor e-mail : maak gebruik van het contactformulier. 

0