……zijn nu genoteerd met stip op 1!
Bij Sietske Koene Mode is het al bijna zomer 2017. Het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Alle merken zijn druk aan het leveren. En de keuze is weer heerlijk uitgebreid.zomerjurkje van La Fee Maraboutee
La Fée Maraboutée stuurde deze week een flinke zending. Jurkjes zijn een hit bij La Fée.
Eigenlijk is dit label extra bekend geworden door zijn jurkjes. Al sinds 1996 wordt de hele collectie getekend door Jean-Pierre Baillard. Voor hem is La Fée echt zijn levenswerk, en dat zie je.
Seizoen op seizoen zo’n grote collectie tekenen kan alleen als je je werk met liefde doet.
Daarbij wordt het grootste deel van zijn ontwerpen gemaakt in Italië. Wat wil de veeleisende klant nou nog meer als het op mooie mode gaat!

Mode waarin je meer jezelf wordt

is de ondertitel van al onze activiteiten. Op internationale beurzen hebben wij een scherp oog voor stijl en artisticiteit.
Wij hebben in 131 jaar veel ervaring en uitwisseling met leveranciers en collega’s. En dat merkt u bij ons in alles.
Geen bulkmerken die iedereen voert, maar juist van aparte mode labels. Omdat wij persoonlijkheid en extra uitstraling nu eenmaal belangrijker dan verkopen per dozijn. Wij zijn gek op mode, maar allerbelangrijkst is dat de klant gaat ‘stralen’ in een nieuwe outfit.

In het kort:
Van kyra en ko zijn er ook weer jurkjes die bekend staan om hun prima pasvorm. Nieuwe kleuren en dessins maken dat u met een ‘stuk’ van kyra en ko dit seizoen fijn voor de dag komt.
En natuurlijk hebben wij van kyra niet alleen de jurkjes maar ook de rokken, jasjes en shirts.Van Trine Kryger Simonsen ‘onze´ontwerpster uit Denemarken ontvingen wij gisteren ook een zending. Deze Deense ontwerpster weet mooie stoffen en een chique casual uitstraling perfect te combineren. Josephine & CoDe collectie Josephine en Co. doet je ook verlangen naar de zomer. En natuurlijk ook veel van No Man’s Land, Annette Görtz, Schierholt Sensewear enz. teveel om op te noemen.

Noteer maar alvast in uw agenda exact over één maand op zaterdag 25 maart organiseren wij weer ons event:  Kijken-Passen-Proeven. Inschrijven voor uitnodigingen? Click hier en vul dan uw e-mailadres rechtsonder in.
Meer foto´s volgen binnenkort, maar het is natuurlijk leuker om al dit nieuws even in het echt te zien. De stoffen voelen, de kleuren zien, alle combinatiemogelijkheden rustig eens uitproberen. Lekker een dagje winkelen bij Sietske Koene Mode en ook weer eens zien hoe Wormerveer op het gebied van mode steeds mooier wordt. De Zaanbocht maakt naam op modegebied en daaraan werken wij samen heel enthousiast. Hebt u onze gezamenlijke website al eens bezocht?  www.indezaanbocht.nl

Recommended Posts
0
Collectie najaar-herfst 2017Mode Event: Kijken Passen Proeven