italiaansFBitaliaansFB2italiaansFB3

Kom vrijdag 20 en zaterdag 21 april naar Wormerveer voor onze Italiaanse Mode Dagen.


Zomerse Mode van No Man’s Land

Deze week ontvingen wij van No Man’s Land nieuwe zomerse mode. Verrassende modellen in frisse kleuren, passend bij de beloofde warmte van de komende weken. Wij willen dit graag laten zien onder het genot van allerlei lekkernijen uit Italië.  Om extra in de sfeer van Italië te komen hebben wij een heerlijke Prosecco en salami en kaas die Salvatore zelf voor ons uit Italië meegenomen heeft.

Ontdek de vernieuwingen in broeken

Sietske Koene Mode staat bekend om de grote keuze in broeken. In de voorjaarscollectie weer veel vernieuwing in prints, afwerking en lengtes. Er is natuurlijk veel katoen, maar ook linnen mag weer. We hebben de mooiste dessins in voorraad. En onze broeken staan en passen altijd naar wens, want het eventuele veranderwerk doen wij gratis.

Zonnige Italiaanse familievakantie?

Villa TravelKies voor Sicilië: prachtige zandstranden, barokke stadjes als Ragusa en Syracuse en natuurlijk de befaamde Siciliaanse keuken! Boek villa Terranova bij Villa Travel, tel.0228 524020 of kijk op www.villatravel.nl voor 575 villa’s met privé-zwembad.

Dit proef je nergens

No Man’s Land heeft speciaal voor ons Italiaanse heerlijkheden meegebracht.Naamloos-1 Namens Salvatore kunnen we proeven van een paar uitzonderlijke soorten salami en kaasjes en van smaakvolle Prosecco. Ambachtelijke producten van boerderijen naast de studio van No Man’s Land in Italië. Rondkijken in dit gebied? Bezoek dan de website van La Strada del Prosecco.

Ook bij Sietske Koene Mode is winkelen in het echt veel leuker dan met een muis.

Op onze website staan sfeerbeelden. Wij kiezen ervoor om zonder webshop te werken. Onze klanten stellen persoonlijk contact en een oprecht advies tijdens het winkelbezoek op prijs. Wij doen ons best om van een dagje winkelen in Wormerveer een feestje te maken. Het is ook fijn dat er zich weer een aantal nieuwe winkels in de Zaanbocht hebben gevestigd en binnenkort komen er alweer drie bij.  Kwaliteitswinkels en horeca maken  ons winkelgebied steeds aantrekkelijker. Met zijn unieke ligging is en blijft de Zaanbocht toch de mooiste Zaanoever. Op de vernieuwde website (vanaf woe.18.04) kunt u kennismaken met de kwaliteitswinkels van zelfstandige ondernemers in Wormerveer die samenwerken in www.indezaanbocht.nl.

 

Recommended Posts
0
NICE to meet youVilla Travel bij Sietske Koene Mode