Het hele jaar hebben we inspiratie

…..maar ook ‘werk aan de winkel’. Als het werk veel inspiratie heeft verbruikt mogen we weer heerlijk opladen in de vakantie. Vaak in Noorwegen waar we dan ook even op familiebezoek gaan. Maar waar we ook graag zijn om te wandelen en te vliegvissen en om te schilderen en te fotograferen. Dit kleine stukje film maakte Sietske bij Alnes Fyr  op Godøya waar het nog heerlijk rustig is. De ruimte van het landschap en die onmetelijke uitzichten over het noorden van de Atlantisch Oceaan en de Noorse zee.

De heerlijke afwisseling

van inspanning en ontspanning helpt ons om weer vol nieuwe ideeën terug te komen. Dat is nu ook weer goed gelukt, onze oude trouwe V70 heeft ons weer keurig heen-en-weer gebracht en we zijn weer volop aan het werk. Je ziet dat ook al aan de website, en in de komende weken wordt die alleen maar weer mooier door de sfeerplaatsjes die we er nog op plaatsen. Over een weekje is iedereen weer op honk en zijn we weer op volle sterkte. Klaar voor een collectie vol prachtige nieuwe kleuren. Wat hébben we toch een heerlijk vak: de Mode!

groeten van Sietske

P.S. Wij sturen nu en dan een Nieuwsbrief. Niet té vaak, want dat irriteert. Als we iets nieuws te melden hebben over bijv. de collectie, dan sturen we dat als Nieuwsbrief. Maar op verzoek zetten we op de website wat vaker kleinere nieuwtjes over waar we mee bezig zijn.Je vindt ze hier.

 

Recent Posts
0
Weblog Sietske Koene ModeIn het land van Blæst.