De Herfst kondigt zich aan met harde wind en lagere temperaturen.

Wij vinden dat niet erg hoor, want we hebben een mooie najaarscollectie in huis en die willen we natuurlijk graag verkopen. Via het internet wordt wel voor miljoenen verkocht onder andere aan mode. Maar gelukkig voor ons vinden heel veel vrouwen het ook fijn om kleding te passen en om in een winkel gezellig allerlei modellen uit te proberen.

Dat kan bij ons en daarbij mag je ook rekenen op een eerlijk advies. Natuurlijk hebben we een winkel om kleding te verkopen, maar in al ons werk gaat eerlijkheid voorop. Dat geldt in alles, en zeker ook in het advies. Daarom bij ons geen actiegedoe, spaarkaarten of gratis malligheid. Zodra iets zogenaamd ‘gratis’ is dan wordt je zelf ‘het product’. Wij spelen liever open kaart.  En we geven daarom een eerlijk advies. Ook als daardoor de koop niet doorgaat. We hebben liever dat vrouwen reclame voor ons maken omdat ze zo goed geslaagd zijn en er zo mooi uitzien. Daarbij doen we al het veranderwerk als service.

Deze week kwamen er weer jassen binnen van Milestone. Veel van onze klanten kennen dit merk inmiddels. Milestone maakt niet alleen mooie modische jacks maar ook prachtige jassen.
Het hier afgebeelde model is er in rood en marine. Bijzonder is dat de binnenkant van de kraag en revers afritsbaar zijn.  Dan heb je wat meer ‘lucht’ om je hals terwijl de voering van de rest van de jas gewoon blijft zitten. Naast deze jassen hebben wij natuurlijk ook de 100{2e55f1c19370158163f34d9ad7921feeb8789c23644e8b47653ade7e2bf32920} waterdichte modellen van het Noorse merk Blæst waarover we vorige keer schreven.

Kom gezellig winkelen in Wormerveer. Het wordt hier steeds gezelliger. Je kunt hier en daar heerlijk lunchen, maar eh….onze Italiaanse koffie uit de professionele koffiemachines van Jura staan al jaren borg voor een gezellig praatje aan onze koffietafel. Zeker nu de herfst ons tegemoet komt.

Wil je op de hoogte blijven van ons Nieuws op het beeldscherm? Lees dan meer in onze laatste Nieuwsbrief. Je kunt de Nieuwsbrief ook automatisch ontvangen wanneer je je opgeeft onderaan de openingspagina op www.koenemode.nl

 

Recent Posts
0
In het land van Blæst.Openhuis bij Sietske Koene Mode