De Voorjaarscollectie 2017

bij Sietske Koene Mode wordt nu iedere dag uitgebreider.  Dagelijks dragen de expediteurs pakketten met de mooiste mode over de drempel. Wij zien de komst van die mannen altijd met spanning tegemoet. “Wat brengen ze vandaag weer mee?!”
In deze tijd van het jaar is het heerlijk om al die mooie modemerken weer een goede plek in de winkel te kunnen geven.
Modekenners komen iedere week even langs om te zien wat er voor moois is binnengekomen. Annette Görtz levert vlot dit seizoen. Dus van haar zijn al hele leuke shirts binnengekomen, en ook een prachtig ‘pak’.  Ook kyra en ko heeft al veel frisse voorjaarskleuren afgeleverd. En van No Man’s Land is ook al heel veel nieuws te zien in de Voorjaarscollectie.
Broeken van Rosner, vlotte prints in perfecte pasvormen. De sjaals van Moment by Moment zien er stuk voor stuk weer uit als schilderijtjes! Spannende tijden dus.

In één etalage nog de laatste mooie winterspullen. Tegen leuke kortingen omdat het de laatste stuks zijn. En zo kleurt de winkel zelf steeds vrolijker. Want kleur wordt zelfs bij Sietske Koene Mode belangrijk in voorjaar 2017. Terwijl in de winkel alles wordt klaargemaakt voor het nieuwe seizoen wordt er  achter de schermen hard geknutseld aan de nieuwe website. Dat is het domein van Dirk. Hij doet zijn best…dat mag zo zijn….maar laat hem een beetje opschieten met het plaatsen van de foto’s. Hou de website in de gaten. Maar fijner nog…kom gezellig shoppen op Marktstraat 1. De koffiemachine is op stoom!

Recommended Posts
0
elfstedentochtCollectie najaar-herfst 2017