Wij nemen de Corona-regels serieus.

corona regels

Als we allemaal rekening houden met elkaar…dan komt het vast goed!

rivm regels voor covid-19:

 • Sietske Koene Mode is OPEN, u bent welkom om te komen shoppen ZONDER afspraak vooraf.
 • Komt u liever MET en vooraf gemaakte afspraak omdat dit voor u veiliger voelt, bel ons dan op: 0756281702
 • Officieel mogen we nu 15 mensen ontvangen; wij houden zelf in de gaten dat we dit aantal niet overschrijden.
 • Kom alleen als u geen ziekteverschijnselen hebt om zodoende de verspreiding van het virus zo snel mogelijk het land uit te krijgen.
  En neem maximaal één begeleider mee. Dit geldt liefst voor ieder bezoek.
 • Wij hanteren de richtlijnen en adviezen van het RIVM inzake persoonlijk contact.
 • Bij binnenkomst vragen we u de handen te desinfecteren.
 • We nemen de voorgeschreven 1,5 meter afstand in acht; hierdoor kunnen wij iets beperkter helpen bij het aantrekken van de kleding.
 • Deurknoppen en stangen worden dagelijks meermaals gedesinfecteerd.
 • Bij de kassa hangt een transparant ‘kuch’- scherm.
 • Wij verlangen van u om ook die ‘social distance’ van 1,5 mtr. in acht te nemen.
 • Samen lukt het ons om veilig te kunnen winkelen.
 • Als er nog vragen zijn gebruik dan onze WhatApp-service.

Bezoek regelmatig deze website want dan heeft u alvast een ‘amuse’ van onze voorjaarscollectie. Maar fijner is natuurlijk een bezoek aan de winkel om de
totale collectie te kunnen bewonderen. Welkom, u bent bij ons veilig!
Als u in de buurt komt stap dan even binnen, want wij doen er alles aan om veilig te kunnen winkelen. En onze Italiaanse koffie is en blijft over-heerlijk!

Corona en collectie

Een collectie samenstellen? Dat vraagt inzicht in aanbod en vraag. In die volgorde. Wat wordt de mode voor komend seizoen? En hoe ‘vertalen’ we die naar de wensen van onze klanten? Onze lange ervaring is daarbij een belangrijke basis. Dat verkondigt iedere winkelier natuurlijk graag. En ervaring van 135 jaar modevak in vier generaties telt natuurlijk wel extra mee in dit opzicht. Maar wij ‘sparren’ ook heel graag met de de toppers onder de jonge vakmensen.

En de situatie die is ontstaan onder invloed van het Covid-19 gedoe stelt, gek genoeg, ook nieuwe eisen aan het collectioneren. Iedereen begrijpt dat in deze pandemie een gala-outfit niet dagelijks uit de kast wordt gehaald. Er is een grote toename aan het thuiswerken. En daardoor krijgt de kledingstijl van veel vrouwen wat casual twist.
En daar houden wij natuurlijk echt wel rekening mee. Leuk vak hebben wij! Dynamisch en nooit saai!!

Veel klanten

weten dat wij in contact staan met (inter)nationaal bekende stylisten. Dat is nog altijd zo. Het modevak is en blijft ontzettend boeiend ook in deze tijd waarin de halve wereld op z’n kop staat onder invloed van internet en one-brand stores die de speciaalzaken niet meer waarderen.

Onze merken doen dat in ieder geval véél beter. Als we een bepaalde maat of kleur niet in voorraad hebben kunnen wij B2B online terecht in de voorraad van het merk. Vandaag besteld? Morgen in huis, even passen en eventueel afspelden….eventueel veranderwerk gratis!!  Persoonlijker kan geen webshop het maken. Samen met die mooie modemerken kan Sietske Koene Mode dat wél.

Sleutelwoord is (en blijft) kwaliteit.

Onlangs gebruikte trendanalist Christine Boland de term ‘Being Human’ om jonge ondernemers  erop te wijzen dat we als consument  graag gezien en geadviseerd willen worden alsof we ‘mensen’ zijn. We hopen dat onze bezoekers iets daarvan in onze aanpak herkennen.

De enthousiaste reactie en brede waardering van onze klanten geven aan dat we vaak al aardig op de juiste koers zitten.

0