Sieraden, of byoux zoals wij ze noemen, zijn in onze collectie vertegenwoordigd door het Italiaans ontwerp van Materia Design. Alleen te vinden in designshops en museumwinkels…én bij Sietske Koene Mode.

Dit zijn sfeerbeelden maar de collectie is uiteraard groter dan hier wordt getoond. Sieraden, of bijoux zoals wij ze liever noemen, zijn niet alleen met de feestdagen belangrijke cadeauartikelen. Voor een een mooi cadeau hebben niet alleen een groots assortiment van Materia Design bijoux, maar ook een de originele afbeeldingen van Letterheads van fotograaf-designer Huub Smits. Als je nu écht met iets bijzonders voor de dag wilt komen ben je altijd succesvol met Rembrandt, van Gogh of Charley Toorop.
Kom in Wormerveer onze collectie met mooie cadeaus ‘live’ bekijken. Voor een klein presentje hebben wij ook de verfijnde geurkaarsen van het jonge merk Brandt. Wees alvast voorbereid op de feestdagen 2020, Sinterklaas en Kerst.

Onze sieraden

Materia Design Italiaanse sieraden…of bijoux dus…

Wij zijn blij met deze Italiaanse bijouxcollectie. Want de ontwerpers Rosalba Galati en Laura Santi heben oog voor bijzondere materialen. Op een speelse en onderzoekende manier ontwerpen zij nieuwe en verrassende vormen. Die manier van werken spreekt ons nu juist zo aan, en dit past dus echt heel leuk in onze collectie.
Het is design dat zich onderscheidt en betaalbaar is.

Most Recent Projects
0