Marjon Graas Schoenemode

Marjon Graas Modeschoenen is natuurlijk geen ‘merk’ van ons. Maar omdat de schoenen vaak zo mooi passen bij onze collectie presenteren wij ze graag. Bovendien zijn wij collega’s in Wormerveer en in het collectief www.indezaanbocht.nl.
Wij publiceren altijd een aantal foto’s van de collectie van Marjon Graas Schoenenmode, maar let op, hier staat natuurlijk lang niet de hele schoenencollectie in beeld.

Daarvoor moet je bij Marjon zélf zijn, klik dan op
www.marjongraas.nl/collectie/

Marjon Graas Schoenenmode..

…is niet schoenwinkel nummer zoveel. In deze winkel vind je echt iets bijzonders.

Marjon Graas Schoenenmode modisch én kwaliteit

Samen met haar partner Paul Graas (meester schoenhersteller) brengt Marjon een collectie van modische schoenmerken. Het spreekt voor zich dat bij de inkoop de kwaliteit van de schoenen wordt beoordeeld. Het modebeeld is één, maar Paul stamt uit een familie waarin het schoenenvak al generaties lang centraal staat. En dus wordt de kwaliteit extra onder de loupe genomen. En Marjon is een heuse modefreak die op binnen- en buitenlandse beurzen haar aantrekkelijke assortiment samenstelt. Het resultaat is te vinden op Zaanweg 73 in Wormerveer.  In een prachtig mooi oud Zaans pand waar Marjon de collectie presenteert, en waar Paul achterin de winkel in zijn atelier werkt. Website: www.marjongraas.nl

Most Recent Projects
0