Jassen en Jacks

Dit zijn sfeerbeelden maar de collectie is veel groter dan hier wordt getoond.
We hebben geen webshop.

Jassen en Jacks

is altijd iets speciaals bij Sietske Koene Mode.  Een enorm jassenvak tref je bij ons nooit om de simpele reden dat jassen heel veel ruimte innemen in de winkel. En meer dan 145 vierkante meter is er gewoon niet…. Maar we hebben altijd leuke modellen waarmee je  goed voor de dag kunt komen. En modellen die je niet zo gauw elders zult tegenkomen.  We hebben specialiteiten van Milestone die gestepte jassen maakt die modisch, warm, praktisch en juist niet ‘volumineus’ zijn. Zo’n model moet je een keer gepast hebben… Het best is toch nog altijd om de jassen even te voelen en aan te trekken.

Blæst

Daarnaast hebben we als één van de weinige winkels in Nederland ook het Noorse merk Blæst. Zij maken jassen die vooral bedoeld zijn als regenkleding, 100 procent waterdicht en toch ademend. Superfunctioneel dus maar dan wel in een ‘make’ die heel smaakvol is. Kleurig zoals dat nu eenmaal past bij Scandinavisch design en verfijnd tot in de kleinste details. Leuke modellen in mooie stoffen prachtig afgewerkt en met gebruik van perfecte ritssluitingen. Je leest het alweer….allemaal superlatieven, maar dat komt Blæst dan ook wel toe.

Je ziet sfeerbeelden van onze collectie. Voor de totale collectie zult u dus écht naar de winkel moeten komen. Wij hebben géén webshop.

Most Recent Projects