Jas van Creenstonekyra en ko vegan jackCreenstone bij Sietske Koene ModeCreenstone Jas

Klik op de foto voor toegang tot de webshop.

Jassen en Jacks

is altijd iets speciaals bij Sietske Koene Mode.  Een enorm jassen vak tref je bij ons nooit om de simpele reden dat jassen heel veel ruimte innemen in de winkel. En meer dan 145 vierkante meter is er gewoon niet op Marktstraat 1 in Wormerveer…. Máár we hebben altijd leuke modellen waarmee je  graag voor de dag wilt komen. En dat zijn stuk voor stuk modellen die je niet zo gauw elders zult tegenkomen.  We hebben altijd wel modellen die je eens gepast wilt hebben… En het is toch altijd nog het best om de jassen even te voelen en aan te trekken en voor de spiegel te zien of het iets voor je is.

Blæst voor zolang het nog duurt…

Als één van de weinige winkels in Nederland hebben we het Noorse merk Blæst. Zij maken jassen die vooral bedoeld zijn als regenkleding, 100 procent waterdicht en toch ademend. Superfunctioneel dus maar dan wel in een ‘make’ die heel smaakvol is. Kleurig zoals dat past bij Scandinavisch design en verfijnd tot in de kleinste details. Leuke modellen in mooie stoffen prachtig afgewerkt en met gebruik van perfecte ritssluitingen. Je leest het alweer….allemaal superlatieven, maar dat komt Blæst dan ook wel toe. MAAR…helaas komt daar een einde aan. Gelukkig hebben we nog een kleine voorraad Blæst jassen in huis, maar nadat de ontwerpster onlangs is overleden wordt het label opgeheven.

Creenstone

Jassen en jacks combineren dit seizoen stoffen kleuren en modellen tot een verrassende collectie. Ook weer in dit geval, gewoon even aantrekken en voelen wat bij je eigen smaak  past.

Je ziet sfeerbeelden van onze collectie. Voor de totale collectie zult u dus écht naar de winkel moeten komen. Wij hebben géén webshop.

Most Recent Projects
0