Broeken en rokken

Alles zien? Bezoek dan de winkel.

Alles zien? Bezoek dan de winkel.

Broeken maken is een vak apart

Broeken ontwerpen is het werk van specialisten. In de kleermakerij werken specialisten. De ene coupeur is specialist in broeken en de ander in jasjes of vesten. Dat geldt voor de productie van een collectie damesmode ook. Een broek moet pasvorm hebben. Dat geldt voor bestaande modellen maar natuurlijk ook voor de nouveautés in het seizoen.
Daarom bestaat de basiscollectie broeken van Sietske Koene Mode uit modellen van Rosner en Cambio. Dat zijn de échte broekenmerken die zich constant verbeteren in styling en pasvorm.
Stuur een WhatsApp-je en maak een afspraak om rustig te komen passen: Wapp: 0626619218

Vertrouwd zijn met het kleermakersvak

is een vereiste wanneer het gaat om de pasvorm van broeken én rokken. Sietske Koene Mode was de bakermat voor twee modewinkels en een schoenenwinkel in Wormerveer. Jarenlang was op de bovenverdieping van Marktstraat 1 de kleermakerij gevestigd. Affiniteit met de ambachtelijke kant van mode is nog altijd geborgd bij Sietske Koene Mode. Wij zullen altijd oog hebben voor de manier waarop kleding is gemaakt. Dit betekent ook dat wij exact willen weten waar mode geproduceerd wordt. Klopt dat niet met de uitgangspunten van MVO dan nemen wij beslist afscheid van een leverancier.
Het enthousiasme voor het vak is de basis van de keuzes die wij maken bij het samenstellen van de collecties. Pasvorm van rokken en broeken is gewoon heel kritisch. Beide kledingstukken  moet gewoon pássen, en mocht er een correctie nodig zijn dan werken wij voor al het veranderwerk samen met de meester-kleermakers van de Gouden Naald.

Most Recent Projects
0