Brandt kaarsen bij Sietske Koene Mode

Brandt Kaarsen

BRANDT geurkaarsen (een fijn Kado)

verspreiden écht een heerlijk ‘luchtje’. Als je onderstaande regels leest dan begrijp je dat het klopt. Wij houden helemaal niet zo van al die kaarsen met ‘enge’ zoetige geurtjes. Maar de geur van deze kaarsen is aangenaam. Stuk voor stuk ontdek je de verfijnde geuren die zich niet aan je opdringen.

Giselle Habraken

de eigenaresse startte Brandt kaarsen in april 2015 na het ambacht te hebben geleerd in Sunset Park, New York City in een van de meest inspirerende kaarsenstudio’s die we overzee kunnen vinden.  Terug in Nederland is ze haar eigen label gestart omdat ze het kaarsen maken miste.

Essentiële oliën

Voor onze sojakaarsen gebruiken essentiële oliën van de beste kwaliteit die speciaal voor ons in Europa worden gemaakt. Daarnaast zijn onze oliën zijn speciaal voor soja was kaarsen gemaakt wat ervoor zorgt dat de was zich perfect kan mengen met de olie. De oliën zijn niet giftig.

De Houtcollectie

hebben we in een glas € 19.50 p/st, de Apotheekcollectie in een glas met schroefdeksel € 14,50 p/st en ook leuk als cadeau is het doosje met Sampleset (inh. 4 stuks)  die ook heus vrij lang branden € 24,50 per doosje. Leuk om te krijgen – leuk om te geven.

Most Recent Projects
0