De winkel kleurt vrolijk door de voorjaarscollectie die in deze tijd geleverd wordt.Collectie najaar-herfst 2017
De vroege klanten reageren enthousiast op de collecties van kyra en ko, No Man’Land, La Fée Maraboutée, Schierholt Sensewear en al die andere mooie modelabels die wij vertegenwoordigen. Vrouwen die interesse hebben in mode hebben natuurlijk al van alles gezien op het internet. Maar de échte liefhebbers willen de stoffen ook voelen, de kleding kunnen vasthouden om te kunnen beoordelen hoe het er ‘in het echt’ uitziet. Met kwaliteitskleding kan dat ook niet anders. Welke dikte garen is er gebruikt voor het breien van die trui, en hoe voelt dit nu aan op mijn huid.

Mode heeft alles met gevoel te maken.

Daarom geven wij bij de inkoop ook niets uit handen aan een inkoopcollectief of leverancier. Daarom onderscheiden wij ons ook blijvend met ons assortiment. En we doen dit voortdurend met de klantenkring in onze gedachten. Wij bereiden ons altijd intensief voor op het nieuwe inkoopseizoen.  Dit betekent dat altijd een half jaar vóór het verkoopseizoen de orders al worden geplaatst. En daarom staat bovenaan dit berichtje: “Collectie najaar-herfst 2017″….terwijl het februari is en het voorjaar nog nauwelijks van start is gegaan.

Sietske houdt alle modeprognoses goed bij. Modebeurs Dusseldorf Zij volgt de belangrijkste vakmensen in de wereld van design en productie.  Voor ons is het een uitdaging om een duidelijke collectie samen te stellen. Combinaties van modemerken die precies passen binnen onze smaakgroep. En dat onze klanten dat waarderen blijkt uit de enthousiaste reacties die we heel vaak te horen krijgen.

En mocht u Sietske en Patrice even missen, dan weet u waar ze mee bezig zijn. Enne…geen nood want Jolanda en Marjan zijn present en sindskort is er ook een Sietske jr. op de werkvloer te vinden. Ja ook zij komt ook uit Friesland…

Recommended Posts
0
De Voorjaarscollectie 2017 bij Sietske Koene ModeZomerjurkje La Fée Marabouté