Bekijk de Collectie

kid mohair van No Man's Land bij Sietske Koene Mode kid mohair van No Man's Land bij Sietske Koene Mode Boiled wool van No Man's Land bij Sietske Koene ModeCambio broeken

WhatsApp logo Sietske Koene Mode

Gebruik onze Whats-app service voor de najaarscollectie damesmode!

Collectie damesmode najaar staat hier tot uw beschikking via onze WhatsApp service? Hoe werkt de WhatsApp service?  Zie je een item op onze site of sociale media of van een merk dat wij verkopen? Stuur dan een WhatsApp berichtje naar een van onze medewerkers op 0626619218 (alleen ‘app’) met je vraag. Daarnaast kunt u het best even een foto meesturen van het item dat je bedoelt.

Collectie

Een collectie damesmode najaar samenstellen? Dat vraagt inzicht in aanbod en vraag en dat geldt natuurlijk ook voor de najaarscollectie 2020. In die volgorde. Wat wordt de mode voor komend seizoen? En hoe ‘vertalen’ we die naar de wensen van onze klanten? Onze lange ervaring is daarbij een belangrijke basis. Maar dat verkondigt iedere winkelier natuurlijk graag. Toch telt ervaring van 134 jaar in het modebedrijf natuurlijk wel extra mee in dit opzicht. Waardevolle uitgangspunten werden door generaties voor ons doorgegeven. Daarnaast ‘sparren’ wij ook heel graag met de de toppers onder de jonge collega’s en vakmensen in Retail en bij de ontwerpers. Met No Man’s Land , het Italiaans-Nederlandse modelabel hebben we bijvoorbeeld zo’n bijzonder collegiaal contact.

Veel klanten weten dat wij al decennia lang in contact staan met internationaal bekende stylisten. Dat is nog altijd zo. Bovendien is en blijft het modevak ontzettend boeiend ook in deze tijd waarin de halve wereld op z’n kop staat. Er is invloed van internet en one brand stores die de speciaalzaken niet meer waarderen. Dat zijn de modemerken die zelf de consumentenmarkt gaan bedienen.

Onze merken doen dat in ieder geval véél beter. Als we een bepaalde maat of kleur niet in voorraad hebben kunnen wij B2B online terecht in de voorraad van het merk. Vandaag besteld? Morgen in huis, even passen en eventueel afspelden….eventueel veranderwerk gratis!!  Persoonlijker kan geen webshop het maken. Samen met die mooie modemerken kan Sietske Koene Mode dat wél met een mooie najaarscollectie 2020.

Sleutelwoord is (en blijft) kwaliteit.  Onlangs gebruikte trendanalist Christine Boland de term ‘Being Human’ om jonge ondernemers  erop te wijzen dat we als consument  graag gezien en geadviseerd willen worden alsof we ‘mensen’ zijn. We hopen dat onze bezoekers iets daarvan in onze aanpak herkennen.

De enthousiaste reactie en brede waardering van onze klanten geven aan dat we vaak al aardig op de juiste koers zitten.

0