Zaterdag 9 september presenteren wij de nieuwe najaasrcollectie.

Nieuw mode-event bij Sietske Koene Mode.
Tijdens onze voorgaande events was ‘onze’ meesterkok Pjotr Rentinck altijd aanwezig. Toen Pjotr Rentinck (bekend van onze events: kijken-passen-proeven) en Marieke Verbree afscheid namen van restaurant de Vijfde Smaak werd het voor ons ook tijd voor een nieuw event.
Dat is geworden: C’est le ton…C'est le ton...bij Sietske Koene Mode
Op 9 september presenteren wij daarmee de najaarscollectie 2017.
De hele dag speelt gitarist Jelle Willems in de winkel. (zie video onderaan dit bericht)

 

Najaarscollectie met speciale aandacht voor La Salle Amsterdam.

Sietske Koene presenteert voor het eerst fashion van het Amsterdamse merk LaSalle . En met trots. De kleding van LaSalle is modisch en toch tijdloos door de unieke modellering. De stoffen zijn grotendeels gemaakt van natuurlijke materialen. De productie is bijna helemaal Europees. Hierdoor wordt de topkwaliteit gegarandeerd en zijn de prijzen fair.  Neem bijvoorbeeld de relatief nieuwe stof Lyocell. Een zeer duurzaam materiaal met het comfort en de luxe uitstraling van zijde.

Mens en milieuvriendelijkalle jasje (lasercut) bij Sietske Koene Modee

De hele aanpak van het internationaal opererende LaSalle is uiterst mens- en milieuvriendelijk. Een aanpak waar Sietske Koene zich als geen ander in kan vinden. De nieuwe collectie van LaSalle wordt op 9 september uitgebreid getoond. Daarnaast zie je er ook veel moois van Cambio, Kyra & Ko, No Man’s Land en Josephine & Co. Maar ook Rosner en Schierholt Sensewear mogen natuurlijk niet ontbreken. Kom je ook op zaterdag 9 september? Koffie, gebak en mannequins staan voor je klaar.

9 september ‘s middags een extra feestje in het Wilhelminapark!Anthony's Putsch sponsored by Sietske Koene ModeAnthony's Putsch sponsored by Sietske Koene Mode

Vanaf 15.00 uur die middag is er een optreden van de band Anthony’s Putsch in het Wilhelminapark.    Sietske Koene Mode is hoofdsponsor van dit optreden. Ter informatie: de band is een graag geziene gast op Noorderslag.Anthony's Putsch De enthousiaste band is geformeerd rond singer-songwriter Theun Supheert. In de muziek zijn onmiskenbaar de invloeden van Supertramp en Queen te horen.
Live zorgen ze gegarandeerd voor spektakel.
Dus noteer 9 september voor een dagje shoppen met een smile!

 

Stelling Wonen leende ons  designmeubels en accessoires, de Vlinderstoelen en de AJ Lamp van Louis Poulsen van Stelling Wonen voor de collectiefoto’s.

Josephine & Co en Uno Due bij Sietske Koene Mode

 

Uno Due jurk bij Sietske Koene Mode

 

 

 

 

 

 

 

Recent Posts
0
Sietske's toast op zomer 2018