Blæst Rainwear

is een top jassenlabel uit ons favoriete Noorwegen. Blæst is een kledingmerk gevestigd langs de Noorse kust. Het label is ontwikkeld door de designer Lisbeth Lillebøe.
Het is haar doel om jassen te maken waarin je er leuk uitziet maar waarin je ook écht droog blijft.

Ook na een Hollandse of Noorse plensbui…

op de fiets kom je fit en fris aan.

Blæst Rainwear

Blæst jassen zijn gegarandeerd waterdicht en winddicht maar ook ademend.

Designer Lisbeth Lillebøe woont in de stad omringd door de ‘zeven bergen’ waar het per jaar 200 dagen regent. Zij weet dus als geen ander dat er geen ‘slecht’ weer bestaat, maar wel slechte functionerende regenkleding. Daardoor is zij geïnspireerd om een functionele en kleurrijke collectie te maken van jassen die de regen echt goed ‘buiten’ houden!

De naden en stiksels zijn extra gelast

waardoor deze jassen écht waterdicht zijn in tegenstelling tot modische jassenmerken die pretenderen waterdicht te zijn maar het tijdens een fietstocht altijd verliezen van de regen.

Blæst Rainwear

Doordat de Noorse ontwerpster gewend is aan 200 regendagen per jaar is haar werkdoel duidelijk. Leuke jassen maken met een prima draagcomfort, winddicht, 100{2e55f1c19370158163f34d9ad7921feeb8789c23644e8b47653ade7e2bf32920} waterdicht en toch ademend. Sietske Koene Mode heeft met in gang van voorjaar 2018 de collectie van Blæst in de vakken. Maar om nu alvast te kunnen kennismaken met deze jassen hebben we een paar modellen in huis. Kom kijken en passen en voel hoe fijn deze stof aanvoelt.

Blæst Rainwear Cape

Recent Posts
0
Warme kleuren en warme kleding