De Najaarscollectie 2016 komt binnen terwijl veel mensen nog op vakantie zijn. Bij Sietske Koene Mode wordt intussen hard gewerkt aan  winkelpresentatie. Alle kleding die binnenkomt wordt gecontroleerd en gefinisht. Dat betekent alles nazien en nastomen door Patrice die daar heel goed in is.
Dan de nieuwe beveiligingstags aanzetten en daarna bepalen hoe de collectie het mooist gepresenteerd kan worden. Het is een drukke maar gezellige tijd van het najaar. Bijna dagelijks komen er expediteurs binnen met weer een volgende zending, Van Annette Görtz, van Josephine & Co, of Rosner, Cambio, No Man’s Land.

De laatste is ons Italiaans-Nederlandse paradepaardje in de najaarscollectie 2016. Maar ook van  Milestone ( van die mooie jassen), van La Fée Maraboutée en van Schierholt Sensewear van designer Ania Schierholt.  Dan weer een zending van kyra en ko uit Haarlem of van een oude bekende Uno Due met truien en vesten. En last but not least de geweldige collectie van de Deense designer Trine Kryger Simonsen. Het mag dan druk zijn, maar tegelijkertijd is het ook een feestje om in de winkel van dag tot de metamorfose te zien. Op de achtergrond werd keihard gewerkt aan de ontwikkeling van de splinternieuwe website voor Sietske Koene Mode. Want we mogen dan wel sinds de jaren 1990 online zijn, de allernieuwste technieken voor het bouwen en onderhouden van de site zijn anno 2016 wel een noodzaak.

Najaarscollectie 2016

Sinds 1886 weet u ons te vinden op Marktstraat i in Wormerveer. En online doet Sietske Koene Mode niet onder voor de concurrenten. Wat is het geheim?
Wij werken in Sietske Koene Mode met een geweldig team. En om ons heen werken we we al heel veel jaren samen met betrouwbare partners op allerlei gebied.

Van onze modeleveranciers tot de leverancier van de koffie, van de perfecte drukkerij tot de meest servicegerichte computerleverancier. Van de internetprovider die volgens de allernieuwste standaarden werkt tot de kleermaker voor wie de moeilijkste klus altijd een uitdaging is.

Commitment en samenwerking

Sietske Koene Mode sinds 1886, mede dankzij al die fijne mensen om ons heen!
Laat de najaarscollectie NU maar van start gaan.

Enne…. noteert u alvast even 24 September ons inmiddels beroemde event: Kijken – Passen – Proeven.
Binnenkort hoort u meer van ons.

Recommended Posts
0
Jolanda bij Sietske Koene Mode