Mode waarin je méér jezelf wordt…

1886

Over ons

Bij Sietske Koene Mode vind je een up-to-date collectie damesmode van merken die onderling prima zijn te combineren. Franse en Italiaans merken zowel als Duitse merken maken deel uit van het kwalitatief hoogwaardige winkelbeeld. In een ongedwongen sfeer bieden wij mooie kwaliteit en veel service. Een vakkundig team van enthousiaste adviseuses weet alles over verschillende pasvormen en mooie combinaties. Vermaakwerk is gratis en wordt zeer vakkundig uitgevoerd.
Een paar regels ‘over ons’.
Sinds 1886 – dus nu 132 jaar – is Koene Mode een belangrijke winkel in Wormerveer, in de Zaanstreek en daarbuiten. Achter een vrij bescheiden winkelfront bevindt zich een L-vormige winkel van 150m².  Ongeveer de helft van onze klanten komt van buiten het Zaanse. Het adres is in al die jaren ongewijzigd: Marktstraat 1, tegenover de rk-kerk en juist om de hoek in de Zaanbocht. In de winkel de 4e generatie Koene.

Welkom bij sietske koene mode in Wormerveer

Welkom bij sietske koene mode in Wormerveer

Voor u

is het goed te weten wat onze uitgangspunten zijn. Een rijtje om graag mee voor de draad te komen.

  • We hebben plezier in ons werk. Dat vormt de basis voor een gezellige en ongedwongen sfeer in de winkel.
  • Goed luisteren naar onze klanten, alleen advies als daarom wordt gevraagd en het geven van een royale service.
  • Wij werken voornamelijk met modemerken die MaatschappelijkVerantwoordOndernemen
    hoog in het vaandel hebben.
  • Alle veranderwerk wordt door ons gratis gedaan.
  • Met de cadeaubon van Sietske Koene Mode komt u goed voor de dag.
  • Met een parkeerschijf kunt u 2 uur lang gratis parkeren; in de winkel is wifi.
  • Op koopzondagen is onze winkel gesloten..
  • Dinsdag tot en met zaterdag staat vanaf 10 uur de koffiemachine op stoom, en liggen de ‘verse’ kranten op de leestafel.

Cadeaubon

Cadeaubon Sietske Koene Mode

Een passend cadeau vinden is geen sinecure. Zeker niet voor wie de modebewuste ontvangster echt wil verrassen.

Geen probleem. De cadeaubon van Sietske Koene Mode is een schot in de roos.

Mooi ingepakt. Daar kun je (ook als man) mee voor de dag komen.

Historie

Over ons?

Eerst maar eens even over Pieter Koene (de overgrootvader van Dirk). Hij liet in 1886 zijn manufacturenwinkel inschrijven bij de Kamer van Koophandel in op de Westzijde in  Zaandam en hij kreeg nummer 186. Sindsdien zijn er duizenden Zaanse ondernemingen in het Handelsregister genoteerd. Maar vier generaties later geldt voor Koene nog steeds dat nummer 186.

Wij hebben het bijzonder getroffen dat de drie generaties vóór ons zo’n geweldige naam hebben opgebouwd als het gaat om kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Sietske Koene Mode is daar trots op en wij doen dagelijks ons best om die waarden hoog te houden.

De vestigingsplaats van de winkel is nog altijd ongewijzigd: Marktstraat 1 in Wormerveer. De generaties voor ons waren deelnemers van de Wormerveersche Middenstands Vereniging. Wij lopen warm voor samenwerking met de kwaliteitswinkels om ons heen die samenwerken in www.indezaanbocht.nl.