Over dit merk

Schierholt Sensewear van Ania Schierholt is een collectie damesmode die past bij vrouwen die houden van veel draagcomfort.

Schierholt Sensewear

is de collectie van Ania Schierholt. Sensewear is een type damesmode dat in de modewereld niet eenvoudig te vinden is. Het is best een kunst om de nadruk vooral te leggen op  draagcomfort. Het lukt Ania er toch voor te zorgen dat het beeld modisch is en er niet direct als sportkleding uitziet.

Ania Schierholt heeft een heel eigen gevoel voor stijl. Zij gebruikt haar intuïtie en  jarenlange ervaring als ontwerpster voor haar label Sensewear.  “Ik miste zo’n product, en dus ben ik het zelf gaan maken” aldus Ania Schierholt.

Met het credo om authentiek de veranderingen in de tijd te interpreteren ging zij aan de slag. Het is haar specialiteit om in de vorm van confectie behaaglijkheid en luxe samen te brengen. Vooral in jersey’s en gebreide mode die puur is, en er aantrekkelijk uitziet en die dus altijd comfortabel is om te dragen.

Uiteraard wordt het breigoed gemaakt in Florence, in Italië waar ook ons andere topmerk No Man’s Land vandaan komt. Italië is dé bakermat van de brei-industrie.
Daarnaast produceert Schierholt Sensewear ook in Istanbul bij gecertificeerde leveranciers van ‘Premiumquality’.

In de totale aanpak toont Ania Schierholt haar enthousiasme voor het vak. Voor haar dus geen eigen on-line shops, maar juist een persoonlijk contact met de gespecialiseerde Retail.
Op haar website http://www.schierholt-sensewear.com/  schrijft zij:
Schierholt Sensewear hat den Fokus auf mittelständische Einzelhändler. Wir unterstürtzen unsere Kunden mit dem bewussten Verzicht auf Onlinehandel. Persoonlijke bediening dus, zoals onze eigen klanten dat ook waarderen.

Je ziet sfeerbeelden van onze collectie.Wij hebben géén webshop.