Rosner

Rosner broeken zijn er in veel nieuwe modische modellen.

Over dit merk

Rosner…a famous name in women-trousers.
In de najaarscollectie 2018 van Rosner zijn nieuwe modellen ontwikkeld.Pasvormen veranderen voortdurend en de collectie vind je modellen die voor uiteenlopende figuren een prima fit hebben. Veel groter pasbereik maakt dat bepaalde merken je nu prima passen terwijl dat in vorige collecties misschien nog niet zo was. Kom kijken en kom passen.

Galerij

Rosner broeken

De ontwerpsters van de damesmodecollectie van Rosner hebben hard gewerkt aan styling en pasvorm.  Vanuit Nederland wordt veel input gegeven aan de afdelingen design en produktie in Duitsland. Daar zijn wij heel blij mee. Want hierdoor is Rosner een damesmodemerk dat ook voor onze Nederlandse markt steeds modischer wordt.
En nu zijn wij aan zet om dat met je te communiceren.

Soms zeggen klanten: “Dit merk hoef ik niet te proberen, want dat past me toch nooit”. Of: “Dat is gewoon niet voor mij gemaakt”.

Maar ook voor Rosner gaat dat in ieder geval niet meer op, want de pasvormen zijn fundamenteel veranderd. De styling van Rosner is veel modischer geworden.

De pasvormen worden ook voortdurend aangepast aan de wensen van de Nederlandse vrouw.  Onze klanten zijn daar blij om, want de kwaliteiten van Rosner zijn nog altijd prima. De de stofkeuze in deze collectie voorjaar 2018 is ook het bekijken meer dan waard en bij de modellering gaat verfijning en draagcomfort hand in hand.

Nieuwe modellen met namen als Antonia, May, Audrey, Masha, Anny, Alisa maken van Rosner een label waar de modegevoelige klant zich ook graag in kleedt. De recall denim superstretch kwaliteit in blauw, zwart, bruin, grijs en taupe is bij veel vrouwen al favoriet.

Kom kijken dus, en kom zeker ook passen om kennis te maken met deze kunststukjes van Duitse topkwaliteit. Rosner….what’s in a name?!

Je ziet sfeerbeelden van onze collectie.  Wij hebben géén webshop.