No Man’s Land

No Man’s Land is een Nederlands-Italiaanse collectie…dat vraagt om uitleg

Over dit merk

No Mans Land

No Man’s Land damesmode was lang gevestigd op Marken in Noord Holland, designing en de productie van deze mooie collectie vindt plaats in Italië.

Galerij

No Mans Land ontwerpster

Anet Ooyman werkt het grootste deel van het jaar in Italië.
Contacten met geselecteerde Italiaanse bedrijven zorgen ervoor dat MVO hoog in het vaandel staat bij No Mans Land. Het één-tweetje met Italië werkt ook goed omdat de partner van Anet de Italiaan Salvatore Cascone is.

Pullovers en vesten

in merinowol waren de eerste artikelen die No Mans Land produceerde. Inmiddels is het Noord Hollandse label uitgegroeid tot een vrouwenmodemerk met duurzame luxe collecties van superieure kwaliteit. De ontwerpen zijn comfortabel in het dragen.  Kenners waarderen dit bijzonder. No Mans Land is een dameskleding merk dat een perfecte mix weet te maken van Nederlandse soberheid, Mediterraanse elegantie en prachtig vakmanschap. In de tijd van overgrootvader Koene werd al met bewondering gesproken over de Italiaanse breimeesters. No Mans Land bewijst dat die bewondering nog steeds terecht is. De collectie van No Man’s Land is nu al te vinden van Japan tot Ierland, en in de Benelux en Duitsland.
Maar ondanks die groei blijft No Man’s Land als leverancier ook trouw aan de winkeliers die het merk mede onder de aandacht van de consumenten hebben gebracht. Samenwerking en persoonlijk contact staat hoog in hun vaandel, net als in het contact van onze klanten met ons. En van No Man’s Land zal dus ook nooit een eigen webshop verschijnen. Kwaliteit breng je over van mens tot mens.

Jurkjes en blouses van No Man’s Land
Mooie kwaliteiten en perfecte afwerking van de collectie zijn bij No Man’s Land vanzelfsprekend. Een vanzelfsprekendheid waar wij én onze klanten zeer content mee zijn.

Je ziet sfeerbeelden van onze collectie. Wij hebben géén webshop.