Bekijk onze merken

La Fée Maraboutée

cambio

LaSalle fashion bij SIetske Koene Mode:

no mans land

rosner

marjon graas schoenenmode

slippely logo

Trine Kryger Simonsen

milestone

robert friedman

kyra-ko

Schierholt Sensewear

uno due

Josephine en Co

Merken

De merken die wij selecteren behoren vaak niet tot de allergrootste. Wij houden er juist van aparte labels te vinden. Die komen van enthousiaste vakmensen met wie we vervolgens interessante contacten onderhouden. Het uitwisselen van informatie met onze leveranciers is voor hen – en voor ons – van belang. Zo ontstaat een vorm van samenwerking die onze collecties een verrassende, eigentijdse uitstraling geeft.

Voor ons is ook het persoonlijk contact met onze klanten  van groot belang. Daarom bij ons geen gedoe met webshopping en met cookies  die meer van u te weten willen komen dan u lief is.

Wat we wèl graag met u delen is hoe u over ons en onze collecties denkt. Mede daarom zijn bij events als Kijken – Passen – Proeven’ vaak stylisten van de door ons gevoerde merken aanwezig. Zij krijgen zo een indruk van onze klantenkring en van de daar levende voorkeuren.

Zo is dus wat wij te bieden hebben voor een belangrijk deel afgestemd op uw wensen. Zonder die contacten zouden wij niet willen en kunnen werken. Ook in dat opzicht gaan wij voor kwaliteit.

U ziet sfeerbeelden van onze collectie.  Wij hebben géén webshop.