Sjaals – sieraden

Sjaals zijn spannende mode items. Sjaals zijn heel functioneel in een garderobe. De grens tussen zomer en winter vervaagt steeds meer maar dat betekent niet dat de functie voor sjaals zou verdwijnen. Integendeel. Juist nu is er des te meer mode in sjaals. Kom op bezoek bij Sietske Koene Mode om te genieten van een prachtig assortiment sjaals van LaSalle Amsterdam en andere modemerken. Met mooie sjaals als cadeau is het heerlijk om iemand te verwennen. De sieraden in onze collectie zijn van Italiaans ontwerp van Materia Design. Alleen te vinden in designshops en museumwinkels…en bij Sietske Koene Mode.

Dit zijn sfeerbeelden maar de collectie is uiteraard groter dan hier wordt getoond.
We hebben geen webshop.

Onze sjaals en sieraden

De sjaal in de mode

De finishing touch in je garderobe. Sjaals zijn een tijdje uit het modebeeld weg geweest. Maar meer dan ooit is dit artikel nu van belang in je garderobe.Dat geldt trouwens ook voor mannen, want ook in de herenmode zie je dat ze het beeld bepalen. Dus heeft Sietske Koene Mode echt een rijke keuze. Van Momen by Moment, LaSalle Amsterdam, van Romano en van Bianca van Leur. Wij laten je graag zien hoe ‘creatief’ je dit accessoire kunt knopen.

Materia Design Italiaanse sieraden

Wij zijn blij met deze Italiaanse sieradencollectie. Want de ontwerpers Rosalba Galati en Laura Santi heben oog voor bijzondere materialen. Op een speelse en onderzoekende manier ontwerpen zij nieuwe en verrassende vormen. Die manier van werken spreekt ons nu juist zo aan, en dit past dus echt heel leuk in onze collectie.
Het is design dat zich onderscheidt en betaalbaar is.

Most Recent Projects