kleurimpressies najaar/winter 2019

Kleurimpressie Sietske Koene Mode 2019.2

Hierbij een indruk van een paar kleurgroepen die dit seizoen gaan meedoen in het totale kleurbeeld, de vernieuwingen en zo. Maar voor een goed overzicht moet je natuurlijk echt langs de rekken lopen en de combinatie van kleur en materiaal voelen. Eigenlijk doen we het hele jaar door aan ‘kijken-passen-proeven’ want met één druk op de knop staat er ook altijd heerlijke Italiaanse koffie.

Van huis uit is Sietske altijd met kleur bezig geweest. Creativiteit zit in de familie en al jong begon ze met tekenen en schilderen. Later tijdens haar opleiding kwamen daar allerlei handvaardigheden bij. Zoals het werken met collages en met moderne Japanse bloemsierkunst (Sogetsu). Ze volgde schilderlessen bij diverse instituten en leraren en behaalde een graad in de Japanse Sogetsu School.

Vanzelfsprekend heeft zij veel plezier in het samenstellen van de collectie voor Sietske Koene Mode. Waar veel winkels de voorgeschreven assortimenten van leveranciers presenteren is bij Sietske altijd een kleurbeeld te vinden dat eigenzinniger is. Niet voor niets is de ondertitel van de winkel ‘Sietske Koene Mode maakt het verschil’.  Dat kan alleen als je de kleding kunt vinden die écht bij je past.  Geduldig gekozen en voorzien van eerlijk en goed advies. Dat is de enige manier van werken bij Sietske Koene Mode en dat wordt door alle klanten gewaardeerd..

Most Recent Projects